نماینده مردم فلاورجان در مجلس:

بزرگترین مشکل حجاب تفاوت دیدگاه دولت هاست

بزرگترین مشکل حجاب تفاوت دیدگاه دولت هاست
موسوی با اشاره به اینکه بزرگترین مشکل در دیدگاه دولت ها در مورد حجاب است گفت: یک دولت می آید مساله را درست کند دولت بعدی با تحریک همه چیز را بر باد می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پلنا،حجت الاسلام والمسلمین سیدناصر موسوی لارگانی در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پیرامون موضوع حجاب و اینکه چرا امروز در جامعه تعداد افراد با حجاب ضعیف زیاد شده اند اظهار داشت: آنچه که همواره مورد بحث است این مساله است که در مدارس در مورد مساله حجاب بحث و بررسی کنیم اما واقعیت امر این است که ما در مدارس مشکل نداریم ولی خارج از محیط مدرسه دانش آموزان و خانواده های آنها هستند که مساله حجاب را آنگونه که باید حفظ نمی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا،,

وی افزود: اگر شخصی در دوران تحصیل در مدرسه فلسفه حجاب را درک کرد مطمعناً در دوران دانشگاه آن را به خوبی حفظ خواهد کرد و ما باید علاوه بر آموزش و ترویج فرهنگ حجاب در سنین کودکی در کنار دروس نظری و علمی در مدارس دروسی را آموزش دهیم که مسایل دینی را به صورت ملموس و جذاب به دانش آموزان آموزش دهد.

,

نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی همچنین خاطر نشان کرد: مشکلی در کشور ما وجود دارد و باعث برخی مسایل شده است این است که هر دولتی که در راس کار می آید از لحاظ دیدگاه خیلی تفاوت ها دارند به عنوان مثال زمانی که هاشمی رفسنجانی به عنوان رییس جمهور گفت:” مانتو نیز حجاب است” زمانی بود که پس از انقلاب بی حجاب ها نیز به حجاب جذب شده بودند و این صحبت همه تلاش ها را بر باد داد و یا اینکه دخترش با دوچرخه به خیابان می آید خود آموزش فرهنگ جدیدی را می دهد که با تلاش های زمان انقلاب در مورد بحث حجاب تضاد داشت.

,

وی ادامه داد: در دولت اصلاحات رئیس دولت اصلاحات گفت آزادی که شاید منظورش از آزادی چیز دیگری بود اما ترویج بی حجابی و بد حجابی شروع شد به طوری که حتی یادمان است زمانی که به فردی تذکر می دادیم که حجابت را درست کن با پرخاش به ما می گفت به خاتمی رای داده ایم که آزاد باشیم و اگر دولتی می آید که این مساله را درست کند دوباره دولت بعدی می آید و با صحبت های تحریک آمیز همه تلاش ها را بر باد می دهد.

انتهای پیام/

,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه