رئیس اداره ورزش و جوانان:

مربیان بومی سکوی پرش ورزش شهرستان هستند

مربیان بومی سکوی پرش ورزش شهرستان هستند
ریئس ورزش و جوانان فراهان گفت: نبود مربی کارت دار بومی در شهرستان در حوزه خواهران و برادران یکی از آسیبهای ورزش شهرستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مهرداد محمودی، رئیس اداره ورزش و جوانان فراهان در گفتگو با خبرنگار فراهان خبر با اشاره به آسیب های وارد شده به حوزه ورزش در فراهان گفت: نبود مربی بومی در حوزه ورزش یکی از آسیب های ورزش شهرستان است، مربیان بومی در توسعه ورزش و قهرمانی نقش مهمی ایفا می کنند.
 
وی با اشاره به نقش مربیان بومی گفت: مربیان رشته های ورزشی در فراهان بومی نیستند و تعداد محدودی مربی بومی کارت دار داریم و برای آموزش از مربیان شهر اراک بصورت مقطعی استفاده می کنیم.
 
محمودی با اشاره به رشته های فعال ورزشی گفت: فراهان، شهرستان نوپایی است و زیر ساخت های لازم ورزشی در شهرستان وجود ندارد، در حال حاضر 6 هیئت ورزشی برای برادران و 5 هیئت ورزشی در بخش خواهران فعال هستند.
 
وی گفت: در سطح شهرستان فراهان، ورزشکاران توانمندی در رشته های مختلف ورزشی، توانایی آموزش رشته های تخصصی خود را دارند و با توجه به استعداد بالای جوانان بدنبال پرورش مربیان بومی برای توسعه ورزش در رشته های مختلف هستیم.
 
رئیس اداره ورزش و جوانان فراهان با اشاره به آموزش مربیان بومی فراهان گفت: برای پرورش مربیان بومی، دوره مربیگری درجه سوم 10 تئوری در اداره ورزش و جوانان فراهان برگزار می شود.
 
وی گفت: ورزشکاران توانمند خواهر و برادر در رشته های مختلف ورزشی با شرکت در دوره مربیگری درجه سه به ارتقا ورزش شهرستان کمک می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر, فراهان خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه