نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوجبلاغ:
دولتمردان جو ناامیدی ایجاد نکنند
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوجبلاغ افزود: مسئولان باید در انتخاب مواضع معقولانه تر عمل کنند و اینکه عده ای تمام گذشته را به عنوان دوران سیاه معرفی کنند بی انصافی و اشتباه است که متاسفانه این بی انصافی در دوره های قبل نیز احساس شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام رسولی نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوجبلاغ در خبرنگار ساوج خبر درباره برخی اظهارات مقامات دولتی مبنی بر خالی بودن خزانه اظهار داشت: بر فرض اینکه بپذیریم خزانه دولت خالی بوده است ـ در حال که اینطور نبوده ـ اظهار مداوم آن توسط مسئولان کار صحیحی نیست و روحیه یاس و ناامیدی را در جامعه ایجاد می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار ساوج خبر,
وی افزود: مسئولان باید در انتخاب مواضع معقولانه تر عمل کنند و اینکه عده ای تمام گذشته را به عنوان دوران سیاه معرفی کنند بی انصافی و اشتباه است که متاسفانه این بی انصافی در دوره های قبل نیز احساس شده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان ساوجبلاغ تصریح کرد: در این باره مقام معظم رهبری در اواخر دوران دولت قبل و در بین خدمات دولت دولت های قبل، از مسئولین تجلیل و تقدیر فراوان کردهاند بنابراین ما نباید بر اساس قضاوت های نابجا و بیهوده عمل کنیم.
,
,
وی درباره عملکرد دولت اظهار داشت: دولت نمره قابل قبولی دریافت نکرده و با بیان اینکه ما در حوزه دولت خزانه ای خالی را دریافت کردیم باعث شده مردم روحیه خودباوری را ازدست بدهند.
,
حجت الاسلام رسولی با انتقاد از برخی اقدامات دولت گفت: متاسفانه مشاهده می شود در بسیاری جاها، دولتمردان از نیروهای متخصص و جوان کشور در کارهای تخصصی و اداری نمی کنند.
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه