وی هم چنین به برگزاری جلسات هم اندیشی و هماهنگی این مراسم اشاره کرد و گفت: اواسط این هفته نشست توجیهی و هماهنگی هیأت های امنای بقاع متبرکه شهرستان آران و بیدگل در آستان مقدس هفت امامزاده برگزار شد و در آن حجت الاسلام ولیالله روان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان آران و بیدگل ضمن تقدیر و تشکر از هیأت امنا و خادمین امامزادگان و بقاع متبرکه، بر اجرای برنامه های معنوی در مناسبت های مختلف تاکید کرد.
مدیر موسسه فرهنگی هنری دارالفنون افزود: تبیین ابعاد فعالیت های تبلیغی امام سجاد(ع) و حضرت زینب(س) در کاخ استکبار، که علاوه بر نشر پیام عاشورا، مظلومیت اباعبدالله(ع) در کربلا را به جهانیان نمایاند، هدف برگزاری اجتماع عظیم منشور عزت است.
وی به شعار این برنامه نیز اشاره کرد و افزود: شعار لبیک یا حسین(ع) و لبیک یا زینب(س) با هدف تقویت روحیه ی ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار جهانی، به صورت ویژه در آستان مقدس امامزادگان طنین انداز می شود.
نبوی زاده در پایان به شرایط کنونی ایران اسلامی و دشمنی استکبار جهانی با آن نیز اشاره کرد و ادامه داد: در عصر حاضر آمریکای جنایتکار و انگلیس و اسرائیل خونخوار نمونه ی یزید زمان هستند و باید با قدرت هرچه تمامتر، با تبعیت از حضرت سیدالشهدا در استکبارستیزی و استقامت در برابر هیمنه ی پوشالی آمریکا تلاش کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه