معاون رئیس جمهور مطرح کرد
بحران آب در میناب نیازمند تشکیل تیم کارشناسی است
معاون راهبردی رئیس جمهور با بیان اینکه اقدامات دولت نباید موجب زجمات مردم را فراهم آورد گفت: بحران آب میناب نیازمند تشکیل تیم کارشناسی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از میناب جنوب ،محمدباقر نوبخت معاون راهبردی رئیس جمهور دقایقی پیش در گفتگو با اصحاب رسانه میناب پیرامون وضعیت بحرانی در راستای بررسی از وضعیت نابسامان دشت میناب و ابعاد بحران در این شهرستان افزود: دولت با تشکیل یک تیم کارشناسی بحران آب میناب را رصد خواهد کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , میناب جنوب , ،محمدباقر نوبخت , معاون راهبردی رئیس جمهور, دقایقی پیش در گفتگو با اصحاب رسانه میناب پیرامون وضعیت بحرانی در راستای بررسی از وضعیت نابسامان دشت میناب و ابعاد بحران در این شهرستان افزود: دولت با تشکیل یک تیم کارشناسی بحران آب میناب را رصد خواهد کرد.,وی با بیان اینکه اگر در جایی اقدامات دولت موجب زحمات مردم شود به طور قطع مانع آن خواهیم شد گفت: در جهت رفع مشکلات بوجود آمده باید تدابیری مبنی بر رفع خسارات و مشکلات در استان اندیشیده شود.
,معاون رئیس جمهور همچنین در پاسخ به یکی از فعالان رسانهای که دولت برای قطع انتقال آب از میناب به مرکز استان و صنایع غرب هرمزگان با توجه به بحران موجود در این شهر چه برنامهای دارد، گفت: استاندار هرمزگان با اشرافیت بر بحران آب باید تدبیری اتخاذ کند که در این بخش ناعادلانه عمل نشود و اقدامات دولت نیز موجب ضرر و زیان مردم نشود.
, معاون رئیس جمهور, معاون رئیس جمهور,دکتر محمدباقر نوبخت همچنین در حاشیه بازدید از مسکن مهر رضوان ضمن بازدید از واحدهای این مجتمع و شنیدن گلایه ساکنان مبنی بر مشکلات موجود، اظهار داشت: از آنجایی که سیل اخیر خسارات جانی و مالی در برداشت، وظیفه دانستیم برای بازدید از منطقه و برآورد خسارات از نزدیک در منطقه حضور پیدا کنیم و در راستای رفع مشکلات به صورت میدانی ارزیابیهایی صورت گیرد.
,نوبخت در ادامه از برگزاری نشست شورای برنامهریزی و مدیریت بحران استان نسبت به رفع جبران خسارات و مشکلاتی که در روزهای گذشته به وقوع پیوست در بندرعباس خبرداد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه