رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان میرجاوه خبر داد:

پرداخت بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد

پرداخت بیش از یک میلیارد تومان تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد
رییس کمیته امدادامام خمینی (ره) شهرستان میرجاوه از پرداخت یک میلیارد و 150 میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ منصور نورا در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار داشت:کمیته امداد شهرستان میرجاوه  در سال جاری با اعطای وام خوداشتغالی به 190 نفر، شرایط ایجاد اشتغال در زمینه های کشاورزی، دامداری، کسب، مشاغل خانگی مانند سوزن دوزی، خیاطی و قالی بافی  برای افراد متقاضی را فراهم آورد و در این خصوص تاکنون 1میلیارد و 150میلیون تومان تسهیلات در اختیار مددجویان قرار گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی افزود: تمام واجدین شرایط می توانند با مراجعه به کمیته امداد از وام های اشتغالزایی استفاده کرده و برای خود وسیله امرار معاش فراهم کنند.

,

وی خاطر نشان کرد: کمیته امداد تاکنون موفق به برگزاری کلاس های آموزشی برای  200 نفر از مددجویان با اعتباری به  مبلغ 40 میلیون شده است، کلاس های فنی و حرفه ای نیز در این زمینه تشکیل شده است و هر مددجویی که موفق به کسب گواهینامه فنی و حرفه ای شود، می تواند به ازای هرگواهینامه از 5 میلیون تومان وام مزایای خود اشتغالی بهره مند شود.

,

وی تاکید کرد: اجرای طرحهای خود اشتغالی و ایجاد فرصتهای شغلی مناسب برای خانواده‌های نیازمند، با اتخاذ سیاستهای مؤثر و کارآمد، در رأس اهداف و برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار دارد و ارمغان آن تأمین عزت و کرامت خانواده‌ها و نیل به استقلال اقتصادی است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه