دانشگاه و دانشجو آماج بزرگترین توطئه ها است
تبیین کار فرهنگی در دانشگاهها، پژوهش بر اساس نیازسنجی و ارزش گذاری به فعالیت های جوانان از موارد مهمی بود که رهبر انقلاب در دیدار با رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری به آنها پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ابصارنیوز، مقام معظم رهبری صبح پنجشنبه در دیدار با رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری با بیان اینکه دانشگاه باید سهم و نقش خود را در اقتصاد مقاومتی پیدا و به آن عمل کند، از مسئولین کشور خواست به جوانهای مؤمن و انقلابی کشور میدان دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابصارنیوز, ، مقام معظم رهبری صبح پنجشنبه در دیدار با رؤسای دانشگاهها، پژوهشگاهها، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری با بیان اینکه دانشگاه باید سهم و نقش خود را در اقتصاد مقاومتی پیدا و به آن عمل کند، از مسئولین کشور خواست به جوانهای مؤمن و انقلابی کشور میدان دهند.,در این دیدار رهبر انقلاب ضمن گوشزد کردن خطرات و چالش های پیش روی دانشگاهها، از روسای دانشگاهها خواست تا با پیدا کردن نقش خود در اقتصاد مقاومتی به آن عمل کنند.
,تبیین کار فرهنگی در دانشگاهها، پژوهش بر اساس نیاز سنجی و ارزش گذاری به فعالیت های جوانان از جمله موارد مهمی بودند که رهبر انقلاب به آنها پرداخت.
, , , , ,, , دانلود فایل با کیفیت بالا, دانلود فایل با کیفیت بالا, , , , ,
,
, ]
ارسال دیدگاه