مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد خبر داد
صدور جواز تأسیس اولین شهرک صنعتی غیردولتی استان یزد
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان یزد از صدور جواز تاسیس اولین شهرک صنعتی غیردولتی استان یزد توسط سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی استان یزد از صدور جواز تاسیس اولین شهرک صنعتی غیردولتی استان یزد توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, یزد رسا,سید مسعود عظیمی هدف از ایجاد این شهرک صنعتی غیر دولتی را انتقال و ایجاد کوره های آجر پزی در این شهرک عنوان کرد و افزود: با توجه به مشکلات زیست محیطی که کوره های آجرپزی برای شهر یزد ایجاد کرده بودند احداث این شهرک صنعتی غیر دولتی توسط موسسه کوثر یزد در دستور کار قرار گرفت که با پیگیری های استانداری یزد و سایر ادارات ذیربط و همچنین همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان، جواز تاسیس این شهرک صنعتی غیر دولتی پس از طی مراحل قانونی از سوی سازمان محترم صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران صادر شد.
شایان ذکر است، شهرک صنعتی غیر دولتی آجر کوثر در زمینی به مساحت 600 هکتار در کیلومتر 20 جاده یزد-بافق احداث خواهد شد.
انتهای پیام/
سید مسعود عظیمی هدف از ایجاد این شهرک صنعتی غیر دولتی را انتقال و ایجاد کوره های آجر پزی در این شهرک عنوان کرد و افزود: با توجه به مشکلات زیست محیطی که کوره های آجرپزی برای شهر یزد ایجاد کرده بودند احداث این شهرک صنعتی غیر دولتی توسط موسسه کوثر یزد در دستور کار قرار گرفت که با پیگیری های استانداری یزد و سایر ادارات ذیربط و همچنین همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان، جواز تاسیس این شهرک صنعتی غیر دولتی پس از طی مراحل قانونی از سوی سازمان محترم صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران صادر شد.
,شایان ذکر است، شهرک صنعتی غیر دولتی آجر کوثر در زمینی به مساحت 600 هکتار در کیلومتر 20 جاده یزد-بافق احداث خواهد شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه