بی توجهی دیگر از مسئولین/
ایوب نگین گردشگری استان در دست فراموشی+تصاویر
علی معتدل گفت:به دلیل اختلافات بین اداره اوقاف و امور خیریه استان خراسان شمالی با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هیچ متولی مشخصی برا ی این مجموعه مشخص نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجنا،یادم می اید در جریان سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی در سخنرانی در جمع مردم بجنورد سه استعداد موجود در استان خراسان شمالی را بیان کردند که مسئولین برای توسعه آنهارا باید در نظر بگیرند که یکی از آنها توجه به صنعت گردشگری بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا،, بجنا،, یادم می اید در جریان سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی در سخنرانی در جمع مردم بجنورد سه استعداد موجود در استان خراسان شمالی را بیان کردند که مسئولین برای توسعه آنهارا باید در نظر بگیرند که یکی از آنها توجه به صنعت گردشگری بود.,منطقه نمونه گردشگری ایوب نیز یکی از این مناطق است که استعداد ویژه ای برای توسعه صنعت گردشگری دارد که مارا بر آن داشت تا به محل رفته و آن را بررسی کنیم.
,پس از گذشت از کیلومتر 15 بزرگراه آسیایی راه فرعی به سمت گیفان را افتادیم، بعد از طی 75 کیلومتر و گذر از روستاهای مختلف به ایوب رسیدیم.
,
در ابتدا به دلیل مشهور بودن به سراغ استخر آب گرم رفتیم که با علی معتدل مدیریت مجموعه هم صحبت شدیم.
,علی معتدل گفت:به دلیل اختلافات بین اداره اوقاف و امور خیریه استان خراسان شمالی با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هیچ متولی مشخصی برا ی این مجموعه مشخص نشده است.
,
وی ادامه داد: هر یک از این دو سازمان قسمتی از مجموعه را در اختیار دارند که خود دو گانگی به وجود آورده است.
,مسئول منطقه نمونه گردشگری ایوب در مورد میزان گردشگر ورودی در هفته به مجموعه گفت:در هنگام تابستان اوج ورود گردشگر به این مکان است که در ایام غیر تعطیل در روز میانگین هزار نفر و درایام تعطیل بیش از پنج هزار نفر در روز به این مجموعه برای تفریح می آیند.
,معتدل در پایان از مسولین استانی خواست تا نگاه ویژه ای به این منطقه گردشگری داشته باشند و متولی این مجموعه را مشخص کنند.
,در ادامه گزارش به سراغ مسافرین حاضر در مجموعه رفتیم ابتدا خانواده ای که از شیروان آمده بودند.
,سر پرست این خانواده شیروانی گفت:در این مکان هیچ نانوایی،رستوران و مکان مناسبی برای اسکان مسافران وجود ندارد.
,
وی ادامه داد:برای تهیه مواد اولیه جهت وعده های غذای نیز در این مکان مشکل داریم، و در صورت وجود این مواد نیز قیمت آن بسیار بالا است و هزینه های آن بسیار سنگین تمام می شود.
,در ادامه با خانواده ای که اهل مشهد بودند هم صحبت شدیم سر پرست این خانواده مشهدی گفت:این مکان هیچ آسفالتی وجود ندارد و گرد و غبار خانواده ها و مسافرین را آزار می دهد.
,وی ادامه داد: در هفتاد و پنج کیلومتری ا مسیر های منتهی هیچ گونه جایگاه سوخت گیری یافت نمی شود و همچنین به هنگام شب از نظر رو شنای مشکل دارد وبرای مسافرین به دلیل رفت و آمد حیوانات وحشی از نظر جانی هیچ امنیتی وجود ندارد.
,
این مسافر اهل خراسان رضوی در پایان گفت:وضعیت بهداشتی این مکان نیز وضعیت خوبی ندارد و از مسولین درخواست پیگیری و رسیدگی را دارم.
,با خانواده ای که اهل استان گلستان بودند به مصاحبه پرداختیم که سرپرست این خانواده گفت:در این مکان هیچ گونه محیط درمانی حتی یک ایستگاه موقت برای درمان های اضطراری وجود ندارد.
,وی ادامه داد:در کانکس های که برای اسکان در نظر گرفته شده است هیچ گونه لوازمی در جهت تهویه هوا و امکانات سرمایشی و گرمایشی وجود ندارد.
,
وی ادامه داد:چند صد کیلومتر را طی کرده ایم که به مکانی مناسب برای گذراندن آخر هفته ای خوب برسیم وخستگی رفع کنیم بعد از رسیدن به این مکان نه تنها خستگیمان رفع نشد بلکه بیشتر نیز شده است زیرا هیچ لوازمی برای رفع خستگی وگذراندن اوغات فراغت فرزندانمان وجود ندارد.
,این شهروند اهل استان گلستان گفت:در حرم نیز هیچ راهنمایی برای معرفی این مکان وجود ندارد که از سابقه و گذشته این مکان بگوید و به سوالات شرعی افراد پاسخ دهد.
,در پایان به فرو شگاهای مجموعه مراجعه کردیم تا سوغاتی را از فرهنگ بومی محلی برای خودمان تهیه کنیم که درحال تماشای مجموعه بودیم که بنری بزرگ خودنمایی می کرد.
,
روی آن بزرگ نوشته شده بود سوغات ایوب که جاداشت با گذاشتن دو نقطه جلوی آن می نوشتیم کالای چینی زیرا در میان سوغات و صنایع دستی موجود هرچه چشم می گرداندیم کالاهای چینی را مشاهده می کردیم که به عنوان سوغات مجموعه به فروش می رسید.
,انتهای پیام//
]
ارسال دیدگاه