مدیر جهاد کشاورزی هشترود تاکید کرد؛
برخورد با تغییر کاربریهای غیرمجاز اراضی زراعی و باغی/ تخریب ۶ مورد ساخت و ساز غیرمجاز
مدیر جهادکشاورزی هشترود گفت: هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از جهادکشاورزی جرم بوده و طبق قانون با تغییر کاربریهای غیرمجاز اراضی زراعی و باغی برخورد خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس اسماعیل کریمی اصل مدیر جهادکشاورزی هشترود در گفتگو با خبرنگار پیک هشترود گفت: در خصوص حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی این مدیریت جهت تحقق اهداف مذکور، پرونده های تغییر کاربریهای غیرمجاز را پس از تشکیل و تکمیل به دادگستری این شهرستان ارسال و پس از دستور قضایی مبنی بر اعمال ماده ۳ و تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی با حضور نمایندگان مدیریت جهادکشاورزی، نماینده محترم دادستانی و نیروهای ویژه انتظامی موارد مذکور طبق احکام قضایی تخریب می گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
وی اظهار کرد: هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از جهادکشاورزی جرم بوده و طبق قانون با تغییر کاربریهای غیرمجاز اراضی زراعی و باغی برخورد خواهد شد.
,,
کریمی اصل افزود: با عنایت به ماده ۸ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی که در صورت ارائه هرگونه خدمات آب و برق و گاز و غیره تخلف بوده، بنابراین در این خصوص پیشگیری با آگاه سازی و اطلاع رسانی و جلوگیری به موقع از ساخت و ساز غیرمجاز را یکی از اولویت های جهادکشاورزی است و از عموم مردم خواستاریم در راستای حفاظت و صیانت از اراضی کشاورزی با مدیریت جهادکشاورزی همکاری نمایند و بدون اخذ مجوز از هرگونه تغییرکاربری خودداری کرده و در صورت مشاهده مراتب را به جهادکشاورزی و یا به سامانه ۱۳۱ اعلام نمایند.
,,
لازم به ذکر است طی سالجاری ۶ مورد قلع و قمع در این شهرستان انجام شده و تعداد ۴ مورد پرونده تغییر کاربری غیرمجاز به دادگاه ارسال شده که پس از صدور دستور قضایی قلع و قمع خواهد شد.
,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه