فرماندار اردل;
تمام تلاش مسئولین برگزاری انتخابات باشکوه و سالم باشد
فرماندار شهرستان اردل گفت:مسئولین شهرستانی به دنبال انتخابات سالم،رقابتی و به دور از حاشیه باشند و تمام تلاششان را برای برگزاری انتخابات باشکوه به کار گیرند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هفت چشمه، محمد نوذری فرماندار شهرستان اردل در جلسه شورای اداری که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار داشت:انتخابات نماد اتحاد ،همبستگی ملت است و از حساسیت پیگیری و ضرورت زیادی برخوردار است که دستگاه های اجرایی باید در این رابطه فعال و از تمامی ظرفیت های خود در برگزاری انتخاباتی با شکوه تلاش کنند .
نوذری با بیان این که برگزاری انتخابات با حضور حداکثری مردم از اهداف دولت است گفت: مسئولین شهرستانی به دنبال انتخابات سالم،رقابتی و به دور از حاشیه باشند و تمام تلاششان را برای برگزاری انتخابات باشکوه به کار گیرند.
وی بر بستر سازی انتخاباتی با شکوه توسط همه اعضای ستاد تاکید کرد و افزود: مجریان انتخابات باید زمینه ساز حضور هر چه بیشتر و با شکوه مردم در این عرصه سرنوشت ساز باشند چرا که از مهمترین آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی مردمی بودن نظام و نقش تعیین کننده آنها در تعیین سرنوشت کشور بوده است.
فرماندار شهرستان اردل گفت : ما به عنوان مجریان انتخابات تمام تلاشمان این است که با نظارت نمایندگان هیأت نظارت شورای نگهبان که در حقیقت یکی از ارکان تضمین جمهوریت و اسلامیت این نظام هستند انتخاباتی سالم را برگزار کنیم .
نوذری در ادامه این جلسه به برپایی موکب حضرت قمر بنی هاشم(ع) در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و افزود:مسئولان باید در این خصوص نیز همت ویژه داشته باشند در حد توان نذورات خود و مردمی و کمک خیرین را جمع آوری و به صندوق کمک به این موکب واریز کنند.
انتهای پیام/
,
,
,
, .,
,
, . ,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه