مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان زنجان:

فضای مطبوعاتی زنجان فضای سالمی دارد

فضای مطبوعاتی زنجان فضای سالمی دارد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان زنجان گفت: خوشبختانه فضای مطبوعاتی زنجان فضای سالمی دارد و متناسب با وضعیت محلی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  ناصر مقدم در گفت و گو با مهرزنجان ، افزود:فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان در حوزه مطبوعات و خبرگزاری ها طبق قانون مطبوعات بر مطبوعات در زنجان نظارت می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,

وی با بیان اینکه مواردی نیز هست  که ارشاد و هیئت نظارت بر مطبوعات در تهران بر آن نظارت می کنند اظهار داشت:خوشبختانه فضای مطبوعاتی شهر زنجان فضای مطبوعاتی سالمی دارد و متناسب با وضعیت محلی است. 

,

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان زنجان خاطر نشان کرد: همه فعالان مطبوعاتی معتقد به نظام و ارزش های دینی و انقلابی مردم هستند و ما مورد خاصی در این زمینه نداشته ایم.

,

مقدم ضمن تاکید بر اینکه رسانه های ما در جهت تحکیم بنیان های نظام اسلامی تلاش می کنند تصریح کرد: این فعالیت ها متناسب با وضعیت محلی موجود است.

,

وی خاصر نشان کرد: رسانه ها تلاش می کنند متناسب با وضعیت محلی رسالت خود را انجام دهند و شاید ما انتظاراتی داشته باشیم که امکانش نیست و طرفیت آن وجود ندارد و گرنه به نظر من در حد توان نشریات محلی اعم از خبرگزاری ها و هم خبرنگاران در راستای  اطلاع رسانی صحیح که لازم است منصفانه انجام فعالیت می کنند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه