سوگنامه نمایشی “راوی سه ساله است” در اراک روی صحنه می رود
“راوی سه ساله است” در فضایی دراماتیک با نگاهی به جنایات گروه های تکفیری در منطقه به حادثه کربلا و مصائب اهل بیت(ع) می پردازد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز، سوگنامه نمایشی “راوی سه ساله است” همزمان با شهادت حضرت رقیه(س) از سه شنبه ۲۶ آبان در اراک روی صحنه می رود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به, به, اراک امروز,
این اثر نمایشی در فضایی دراماتیک با نگاهی به جنایات گروه های تکفیری در منطقه به حادثه کربلا و مصائب اهل بیت(ع) می پردازد.
این سوگنامه به کارگردانی علی گودرزی و نویسندگی ناصر کریمی نیک در روزهای ۲۵ آبان تا ۳ آذر ماه هر روز در سالن آمفی تئاتر هشت شهریور دانشگاه اراک به نمایش درخواهد آمد.
,
, ,
,
, علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و تهیه بلیط می توانند به سایت artarak.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن های: ۰۸۶۳۲۲۱۲۰۷۷-۰۸۶۳۲۲۴۶۰۶۳ تماس حاصل نمایید.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه