نماینده مردم دهاقان و شهرضا در مجلس:
ایران قدرتمندترین کشور خاورمیانه می شود
نماینده مردم شهرستان های دهاقان و شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: ایران تا ۱۰ سال آینده قدرتمندترین کشور خاورمیانه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از به دهاقان نا، نماینده مردم شهرستان های دهاقان و شهرضا در مجلس شورای اسلامی گفت: سرمایه گذاری کشورهای بزرگ اروپایی در ایران باعث شده تا کشور ما جایگاه بسیار مناسبی را داشته باشد و زمینه رشد بالاتری را به خود اختصاص دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهاقان نا، ,عوض حیدرپور تاریخ ایران را زنده ترین تاریخ دنیا دانست و اذعان داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران جایگاه اصلی خود را پیدا کرده است و از مقاومت و سیاست غافل نشده است.
,وی با بیان اینکه امروز در شرایطی هستیم که می توانیم کشور خود را درست اداره کنیم تصریح کرد: ایران یک قطب بزرگ سرمایه گذاری دنیاست و دست خدا پشت این قدرت است.
,حیدر پور خاطر نشان کرد: آمریکا و دشمنان خارجی هر توطئه ای برای نابودی ایران به راه انداختند، اما در هیچ کدام موفق نشدند وننگینترین کشور جهان شناخته شدند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه