logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی:

بحران فرانسه ضربه ای بود که صهیونیست ها به فرانسه زدند

بحران فرانسه ضربه ای بود که صهیونیست ها به فرانسه زدند
حقیقت پور گفت: مگر همین وزیر امور خارجه فرانسه سال قبل نگفت که باید از داعش حمایت کنیم؟ سال قبل حمایت کردند و امسال چوبش را خوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور حقیقت پور در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی آناج در خصوص نتایج و پیامدهای نشست وین گفت: همین که غربی ها بپذیرند راه کار مسئله سوریه سیاسی است خود یک قدم مثبت است. این نکته مهم است که مخالفان سوریه بپذیرند که نباید داعش را حمایت کنند. این مسئله لازم است اما کافی نیست. غربی ها باید پارادایم های رفتارهای سیاسی را بپذیرند. این نکته که در نشست مطرح شود بشار اسد نمی تواند کاندیدا بشود همان دیکتاتوری است و در چهارچوب یک رفتار سیاسی تعریف نمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: همه باید به رای مردم سوریه تمکین کنند و نباید غیر از آنچه که خود مردم سوریه اراده می کنند صورت گیرد.

,

وی در خصوص حملات داعش به فرانسه نیز گفت: مدیریت داعش در اختیار صهیونیست هاست و عربستان و امثال عربستان عمله ای بیش نیستند. حملاتی که به فرانسه صورت گرفت ضربه ای بود که صهیونیست ها به فرانسه زدند. فرانسه هم چوب بی تدبیری های خود را خورد. مگر همین وزیر امور خارجه فرانسه سال قبل نگفت که باید از داعش حمایت کنیم؟ سال قبل حمایت کردند و امسال چوبش را خوردند. 

,

حقیقت پور در خصوص واکنش فرانسه به این حملات نیز گفت: اگر این واکنش ها واقعی باشد در کل این اقدامات مثبت خواهد بود. اما حضور نظامی فرانسه در سوریه باید علیه مواضع داعش باشد. باید فرانسه پایگاههای داعش را مورد حمله قرار دهد که اگر این طور باشد این اقدامات مثبت خواهد بود.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه