فرماندار محمودآباد:

بیمارستان شهدای محمودآباد از کمبود پزشک رنج می‌برد

بیمارستان شهدای محمودآباد از کمبود پزشک رنج می‌برد
یحیی یوسف‌پور در بازدید سرزده از بیمارستان شهدای محمودآباد از نزدیک در جریان امکانات و مشکلات این مرکز خدماتی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای شمال، یحیی یوسف‌پور در بازدید سرزده از بیمارستان شهدای محمودآباد از نزدیک در جریان امکانات و مشکلات این مرکز خدماتی قرار گرفت و از بخش‌های مختلف بیمارستان از جمله ای‌سی‌یو، سی‌سی‌یو، اورژانس، سونوگرافی، ارتوپد و پرستاری بازدید کرد.

فرماندار محمودآباد ضمن عیادت از بیماران بستری‌شده در بخش‌های مختلف بیمارستان شهدای محمودآباد، از آخرین وضعیت عملیات عمرانی احداث بخش دیالیز این بیمارستان باخبر شد.

وی سپس در جمع پرسنل این بیمارستان با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای محمودآباد در بهترین منطقه و با امکانات مطلوب احداث شده است، خاطرنشان کرد: کمبود پزشک متخصص و پرسنل کادر پرستاری موجب عدم رضایت مردم از بیمارستان شده است.

یوسف‌پور افزود: با توجه به ساخت بیمارستان شهدای محمودآباد با هزینه‌های سنگین و مجهز به امکانات روز پزشکی که بسیاری از بیمارستا‌ن‌های استان از بهره‌مندی آن محروم هستند و با عنایت به اینکه این شهر از نظر موقعیت جغرافیایی میزبان جمعیت زیادی از هموطنان‌ از نقاط مختلف کشور است اما عدم بهره‌مندی از پزشک متخصص و پرستار در حد نیاز این واحد درمانی موجب شده است تا قابلیت‌های بالقوه این بیمارستان نمایان نشود.

فرماندار محمودآباد با اشاره به اینکه واحد آی‌سی‌یو بیمارستان محمودآباد با ظرفیت ۶ تختخواب و با بهترین و بروز‌ترین امکانات پزشکی آماده بهره‌برداری و افتتاح است، تصریح کرد: به علت عدم بهره‌مندی از پزشک متخصص این امر به تعویق افتاده و با توجه به نیاز بیمارستان و پزشکان به واحد واحد آی‌سی‌یو جهت درمان و معالجات تخصصی بیماران، این کمبود موجب بستری شدن بیماران محمودآبادی در سایر بیمارستان‌های استان شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای شمال,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه