جاماندگی بشاگرد از عصر ارتباطات؛
از اختلالات تلفن همراه تا خلف وعده در راه اندازی شبکه دیجیتال
مردم “روستای وی” بشاگرد در اقدامی خود خوش گیرنده های ماهواره خود را به امید راه اندازی شبکه دیجیتال تحویل دادند هم اکنون با گذشت 18 ماه هیچ اقدامی از سوی انجام نشده و برای برقراری تماس باید مسافت شش کیلومتری را طی کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر شهدادی دهیار “روستای وی” در گفتگو با بشاگرد نیوز با اشاره به جمع آوری داوطلبانه ماهواره ها توسط مردم این روستا گفت:مردم روستای وی به امید راه اندازی شبکه های دیجیتالی گیرنده های ماهواره خود را جمع کردند اما با گذشت بیش از یک سال از این اقدام خبری از راه اندازی شبکه های دیجیتال نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بشاگرد نیوز,شهدادی اظهار کرد: صدا و سیما استان قول مساعد برای راه اندازی شبکه های دیجیتال داده بود اما مردم روستا تنها به سه شبکه آنالوگ یک، سه و خلیج فارس دسترسی دارند.
,وی با اشاره به اختلالات تلفن همراه در روستای وی گفت: نزدیک دو ماه است که آنتن همراه اول IR70 اختلال دارد و روزانه چندین بار قطع و وصل می شود و مسئولان مربوطه نیز پاسخگوی قطعی ها نیستند.
,دهیار روستای وی با بیان اینکه مردم روستا برای ایجاد یک تماس ساده مجبور هستند شش کیلومتر را طی کنند، افزود: دکلی که در سه کیلومتری “روستای وی” قرار دارد ۱۰ روستا در بخش مرکزی را پوشش می دهد، با این نتیجه نه تنها مردم وی بلکه مردم ۹ روستای دیگر نیز با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند.
,شهدادی یادآور شد:روستای وی در بخش مرکزی شهرستان بشاگرد و در ۵۰ کیلومتری سردشت قرار دارد و شبکه رومینگ روستایی همراه اول ( IR70 ) تنها شبکه تلفن همراه در “روستای وی” است که در دسترس مردم می باشد که آن هم دچار اختلالات پی در پی است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه