امام جمعه نیمروز:
امر به معروف و نهی از منکر وسیلهای برای پیشبرد اهداف اسلامی است
امام جمعه نیمروز گفت: امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه همگانی برای همه مسلمانان و وسیلهای برای پیشبرد اهداف اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنیمروز، در آیین افتتاح نخستین دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان نیمروز، حجت السلام و المسلمین محمد راشکی بیان کرد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از واجبات دینی بوده که امروز به دست فراموشی سپرده شده و بر خلاف گذشته آنرا کم اهمیت می دانیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنیمروز,امام جمعه نیمروز با بیان اینکه فریضه ی مهم امر به معروف و نهی از منکر در اسلام همان حکم عملی و تشریعی مُبلّغ است و بنابراین وظیفه ای است مضاعف بر عنصر تبلیغ تصریح کرد: تمامی ادارات نسبت به تشکیل اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر خود اقدام کنند.
,وی خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) درصدد انجام یک وظیفه مقدس، یعنی امربه معروف و نهی از منکر بود سرانجام به هدف خود دست یافت. حاصل این امر به معروف و نهی از منکر هدایت و شناساندن حق و باطل به انسان ها بود.
,حجت السلام راشکی اذعان داشت: امر به معروف و نهی از منکر از دستورات موکد خداوند و از سفارشات بزرگان دین اسلام است که انجام آن را زمینهساز انجام دیگر واجبات و رستگاری و سعادت جامعه دانستهاند.
,قرائت زیارت عاشورا از دیگر برنامه های آیین افتتاح دفتر ستاد امربه معروف و نهی از منکر بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه