جوانترین گل زن تیم ملی در برنامه نود:

قبل از حضور در اسپانیا فکر می کردم آنها خیلی خاص هستند

قبل از حضور در اسپانیا فکر می کردم آنها خیلی خاص هستند
سعید عزت اللهی گفت: شاید قبل از حضور در اسپانیا فکر می کردم آنها خیلی خاص هستند. اما پس از حضور در آن مجموعه متوجه شدم هیچ جای دنیا استعدادهای ایرانی وجود ندارد. تنها تفاوت آنها سخت افزاری و برنامه ریزی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری افق انزلی سعید عزت اللهی هافبک جوان تیم ملی و محصول آکادمی فوتبال باشگاه ملوان و شهرستان بندرانزلی که در هفته های اخیر به عنوان جوان ترین گل زن تیم ملی لقب گرفت مهمان این هفته برنامه نود و عادل فردوسی پور بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پایگاه خبری افق انزلی,

عزت اللهی در ابتدای برنامه از تمامی کسانی که در طول این مدت باعث موفیت او در عرصه فوتبال شدند تشکر نمود و سپس عادل فردوسی پور با پخش کلیپی از گل زنی نادر عزت اللهی (پدر سعید) به احمدرضا عابد زاده تعجب او را برانگیخت.
البته این تنها کلیپ پخش شده در این گفت و گو نبود و کلیپهای دیگری از جمله تقدیر باشگاه ملوان پس از دعوت عزت اللهی به تیم ملی نیز پخش گردید.

,
,

این بازیکن جوان تیم ملی در ادامه برنامه نود بیان کرد: شاید کسانی که مرا می شناختند فکر می کردند که بخاطر پدرم به این جایگاه رسیدم ولی در حقیقت این بخاطر تلاش و کوشش بود. البته شاید این تفکر به این دلیل است که بازی های جوانان و نوجوانان پخش نمی شد، اما خوشبختانه توانستم در پخش زنده بازی های خود را نشان دهم.
وی با تاکید به استفاده از جوانان در لیگ برتر فوتبال و تیم ملی گفت: شاید قبل از حضور در اسپانیا فکر می کردم آنها خیلی خاص هستند. اما پس از حضور در آن مجموعه متوجه شدم هیچ جای دنیا استعدادهای ایرانی وجود ندارد. تنها تفاوت آنها سخت افزاری و برنامه ریزی است. آنها به این نتیجه رسیده اند که با بها دادن به نسل جوان می توانند به کار اقتصادی کمک کنند.

عزت اللهی با تشکر از دست اندرکاران باشگاه ملوان اظهار کرد: جسارت مربیان ملوان در بازی دادن به بنده در موفقیتم و راهیابی به فوتبال اروپا نتیجه حمایتهای  آنان است.مثلا یکی از حمایتهای آنان این بود که توانستم در بازی حساس دربی گیلان و در مقابل داماش گیلان فیکس بازی کنم.

,
,
,
,

وی در خصوص اینکه چرا نتوانست همراه تیم ملی ایران به گوام برود اظهار کرد: بنده به همراه حقیق و آزمون کارهای ویزایمان را انجام دادیم اما از آنجا که ما در لیگ روسیه بازی می کنیم و گوام مستعمره آمریکاست و رابطه آمریکا روسیه جالب نیست ،ویزای مارا صادر نکردند.

,


هافبک انزلیچی فوتبال ایران با اشاره به دوران بازی خود در تیم اتلتیکو مادرید گفت: ما با اتلتیکو به دسته چهارم سقوط کردیم. تنها فرناندز از تیم ما به بزرگسالان منتقل شد و برابر رئال مادرید بازی کرد. 
وی افزود: از جالب ترین نکات حضور در این تیم این بود که بزرگ سالان اتلتیکو مادرید هفته ای چند بار با ما تمرین می کردند و ما تمرین های آنان ،بازیکنان و مربی های بزرگی که در این تیم بودند را می دیدیم  و این موضوع در روحیه و انگیزه ما تاثیر بسیاری داشت. و اعتماد به نفسمان را بالا می برد.
جوانترین گل زن تیم ملی گفت:در ابتدا نمی خواستم پیشنهاد پیوستن به اتلتیکو را بپذریم چرا که می ترسیدم نتوانم به تنهایی و جدا از خانواده در اسپانیا سر کنم. 

عزت اللهی با اشاره به گل زنی اش در تیم ملی افزود: زمانی که توسط کارلوس کیروش به تیم ملی دعوت شدم تلاش می کردم که به سر مربی ثابت کنم که لیاقت این اعتماد را دارم و از این جهت از او سپاسگذارم.

,
,
,
,
,
,


وی در پایان گفت: برای من مهم است که بتوانم با پیراهن تیم ملی کشورم موفق باشم و برای سرزمینم افتخار بیافرینم.

,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه