رشد اقتصادی از شعار تا عمل؛
اخراج کارگران از کارخانه های نطنز پس از برجام/ کلیدی که همچنان در جهت قفل می چرخد
انتقاد به سیاست بی توجهی دولتی ها به مسائل اقتصادی که ماه ها بود زیر سایه توجه بیش از حد به حوزه دیپلماسی کم رنگ و حتی گم شده بود این روزها حتی بعد از توافق هم شدت گرفته و بعضی ناامیدانه از ناتوانی برای حل این معضل صحبت می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، علیرغم تاکید دولتی ها برای تلاش در جهت سروسامان دادن به اوضاع اقتصادی، این مهم حداقل در سطح شهرستان به عنوان یک مقیاس بسیار کوچک از محدوده عظیمی که دولت تدبیر و امید از آن سخن گفته بود نه تنها روند قابل قبولی نداشته است، بلکه نگاهی گذرا به آن حکم بر پست رفت می دهد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,پیشرفت و توسعه اقتصادی و همچنین تدبیر برای ایجاد یک روند بهبود برای ارتقاء شاخصه رشد اقتصادی و بالتبع بالا بردن امید! در بین جوانان مقوله ای بوده است که مردم و به خصوص جوانان شهرستان نطنز انتظار دارند به وقوع بپیوندد.
,پیگیری های خبرنگار نطنزنا حاکی از آن است که نه تنها مسئولان برای تحقق آن کاری جدی نکرده اند بلکه آن دست مایه اولیه و مقدمات برای رشد نیز در حال از بین رفتن و به نوعی وضع از گذشته نیز وخیم تر شده تا جایی که اشتغال برای آنها به یک رویا تبدیل گشته است.
,انتقاد به سیاست بی توجهی دولتی ها به مسائل اقتصادی که ماه ها بود زیر سایه توجه بیش از حد به حوزه دیپلماسی کم رنگ و حتی گم شده بود این روزها حتی بعد از توافق هم شدت گرفته و بعضی ناامیدانه از ناتوانی برای حل این معضل صحبت می کنند.
,پیگیری های نطنزنا در شهرستان نطنز حاکی از آن است که متاسفانه نه تنها کوچکترین نشانه ای از عمل به قول های مسئولان مبنی بر حل معضلات و مشکلات اقتصادی بعد از برجام نیست بلکه اوضاع از قبل هم بدتر شده تا جایی که هم روند اخراج کارگران روی خط تندی قرار گرفته و هم بعضا در بسیاری از کارخا نه ها معوقات کارگران که معمولا از سه الی چهار ماه تجاوز نمی کرد، دو سه ماهی بر آن اضافه شده است.
,شرایط نشان می دهد که اخراج کارگران به خاطر عدم توجه دولتی ها به تولید ملی و در کنار آن عمل به اقتصاد مقاومتی در سایه شعار، ادامه خواهد داشت و گزارش میدانی صورت گرفته خبر نگار نطنزنا بر این قضیه صحه می گذارد و مطمئنا نرخ ۴٫۶ درصدی بیکاری در شهرستان نطنز نیز رو به افزایش خواهد گذاشت.
,علی–ی کارگری که چند روزی است از کارخانه اخراج شده است او در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با اخراجش می گوید: کارخانه ما روند روبه رشد خوبی داشت اما در چند ماه اخیر دیگر برخلاف امیدواری مسئولان کارخانه ها با تکیه بر گفته های دولتی ها این روند رو به رشد روبه افول گذاشت و دیگر درآمدها با هزینه ها همخوانی قابل قبولی نداشت و مسئولان کارخانه برای جبران کسری ها اقدام به کم کردن کارگران و اخراج آن ها از کارخانه ها گرفتند.
,امیر–ب یکی دیگر از کارگران اخراجی یکی از کارخانه های نطنز است که به شدت از وضعیت موجودی که برایش پیش آمده ابراز نگرانی می کند و می گوید بی تدبیری مسئولان در این مورد را هرگز نخواهد بخشید.
,او می گوید دلمان به تدبیر و کلید دولت خوش بود که متاسفانه با بی توجهی به اقتصاد و تولید داخلی این کلید که باید در جهت گشایش بچرخد، متاسفانه در جهت قفل چرخیده است.
,ابوالفضل-ر در این باره می گوید مگر دولت رفت توافق کرد که اقتصاد را بدتر کند، سوال من از مسئولان این است که چرا حتی بعد از توافق روند رشد اقتصادی دچار چالش جدی تری شده است، آیا این ایجاد یک مقدمه برای وابستگی به ابرقدرت هاست، آیا باید منتظر بود تا آمریکایی ها در خاک خودمان برایمان اشتغال ایجاد کنند.
,یکی از مسئولان یکی از کارخانه های نطنز نیز در این مورد به خبرنگار نطنزنا گفت: کلا صنایع در سطح کشور با روی کار آمدن دولت یازدهم و تلاش آن ها برای کنترل تورم، با رکود شدید مواجه شد و انتظار داشتیم که این ها حداقل در کنار افتخار به کنترل تورم یک اشاره ای هم به علت احراز آن نیز می کردند.
,وی افزود: علت رکود در کارخانه ما بدون شک بی توجهی دولت به صنایع داخلی و واردات بی رویه همین کالاهایی است که بهترینش را ما در کشور تولید می کنیم و بدون شک عدم تزریق سرمایه به این بخش و همچنان مسکوت ماندن زاویه دید مسئولان به واردات، آینده کارخانه و جوانانی را که در آن مشغول به کارند را به شدت به مخاطره خواهد انداخت.
,به هرحا امیدواریم حال که دولت یازدهم قدری از بار کاری اش در حوزه سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای کاسته شده و به نوعی به آنچه خود خواسته رسیده است، به وضعیت اقتصادی هم سرو سامانی دهد و اگر برای این کار نصف آن توجه وافر به حوزه دیپلماسی را خرج این قصه پر غصه کند مساله حل خواهد شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه