بیش از 2 هزار نفر عضو کتابخانه‌های نهبندان هستند

بیش از 2 هزار نفر عضو کتابخانه‌های نهبندان هستند
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی نهبندان از عضویت 2 هزار و 870 نفر در کتابخانه‌های عمومی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر،مهدی راستگو در چهارمین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان نهبندان در سال جاری با بیان اینکه امروز نگرش گسترده و فراگیر نسبت به فرهنگ کتاب و کتابخوانی و نگاه کلان به کتابخانه‌ها امری ضروری است، گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی می‌تواند در ایمن و سالم ماندن افراد جامعه نقشی موثر داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر,

 

,

وی افزود: در حال حاضر 4 کتابخانه ی نهادی در شهرستان نهبندان فعال است که 2 کتابخانه شهری و 2 کتابخانه نیز روستایی است.

,

 

,

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی نهبندان ادامه داد: بزرگ ترین کتابخانه ی روستایی کشور به لحاظ منابع نیز در روستای خوانشرف این شهرستان است که به عنوان یک شاخص فرهنگی برای نهبندان محسوب می شود.

,

 

,

راستگو با اشاره به اینکه قبل از سال 92 تعداد کتاب های کتابخانه های شهرستان نزدیک به 48 هزار جلد بوده است گفت: هم اکنون بیش از 62 هزار جلد کتاب در کتابخانه های شهرستان در بخش های مختلف وجود دارد.

,

 

,

وی تصریح کرد: هم اکنون 2 هزار 870 نفر عضو کتابخانه های شهرستان هستند که نسبت به دو سال پیش رشد 110 درصدی داشته است که در این خصوص رتبه های خوبی در استان کسب شده است.

,

 

,

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی نهبندان با اشاره به اجرای طرح جمع آوری کتاب های اهدایی به کتابخانه های شهرستان گفت: در قالب این طرح 2 هزار و 111 جلد کتاب را جذب کردیم.

,

 

,

راستگو با گرامیداشت پیشاپیش هفته کتاب،کتابخوانی و کتابدار خاطر نشان کرد: این هفته از 24 آبان ماه شروع و تا 30 آبان ماه ادامه دارد که در طول این هفته برنامه های مختلفی در سطح شهرستان نهبندان اجرا خواهد شد.

,


انتهای پیام/گ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه