logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

رئیس مرکز هیأت امنا وزارت علوم منصوب شد

رئیس مرکز هیأت امنا وزارت علوم منصوب شد
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی عبدالرضا باقری را به سمت مشاور وزیر و رئیس مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه این وزارت منصوب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی عبدالرضا باقری را به سمت مشاور وزیر و رئیس مرکز هیأت امنا و ممیزه این وزارتخانه منصوب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در ابتدای حکم فرهادی خطاب به باقری آمده است : امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف مشاور وزیر و رئیس مرکز هیأت های امنا و هیأت های ممیزه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب به انجام رسانید، شایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری معاونان، مدیران و کارکنان گرامی نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا کنید.

گفتنی است عبدالرضا باقری عضو هیأت علمی و استاد رشته ژنتیک و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد است و در گذشته  مسئولیت های اجرایی مختلفی از جمله ریاست دانشگاه فردوسی مشهد، قائم مقام معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، عضویت در شورای علوم و آموزش عالی کشور، عضویت در هیأت امنای تعدادی از دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور را برعهده داشته است.

از باقری تاکنون 26 عنوان  کتاب تخصصی، 125 مقاله علمی و پژوهشی ، 51 مقاله در مجلات معتبر خارجی و 40 مقاله ارائه شده در همایش های بین‌المللی منتشر شده است.

همچنین علی اصغر رستمی ابوسعیدی رئیس سابق مرکز هیأت‌ امنا و ممیزه علوم نیز به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور منصوب شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه