همایش سه سالگان حسینی در شهریار + تصاویر
همایش سه سالگان حسینی به یاد شهادت حضرت رقیه(س) با حضور صدها مادر و کودک در مهدیه امامزاده اسماعیل(ع) شهریار برگزار شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری راه مبین، در این گردهمایی صدها بانوی شهریاری با فرزندان سه ساله خود به یاد حضرت رقیه گریستند و عزاداری کردند تا بگویند همان گونه که رقیه فدای راه اسلام و امام حسین(ع) شد، این فرزندان را نیز آماده برای فدا شدن در این راه تربیت می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه مبین,در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی حائری زاده گفت: آشنایی هرچه بیشتر کودکان با حادثه کربلا و تجلیل از مقام شامخ حضرت رقیه (س) و یادآوری رنج ها و دردهای آن حضرت از جمله اهداف برگزاری همایش سه سالگان حسینی است.
,وی بیان داشت: عاشورا حادثه عجیبی بود که بعد از گذشت قرن ها، گوش کردن به روایت خطبه های حضرت زینب در کربلا، داغ دل انسان را تازه می کند و تنها سکوت و اشک برای انسان باقی می گذارد.
,گفتنی است در ادامه این مراسم حاج مهدی شعبانی از مداحان اهل بیت (ع) به ذکر مصیبت خوانی پرداخت.
,حضرت رقیه (س) دختر امام حسین (ع) در واقعه عاشورا سه سال سن داشت که بعد از شهادت پدر و یارانش در عصر عاشورا، به همراه دیگر زنان بنی هاشم توسط سپاه یزید به اسیری رفتند و در خرابه های شام به شهادت رسید.
,, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه