با تصویب هیات دولت:
محمدرضا خباز استاندار سمنان شد
هیات دولت در جلسه ای با رای اکثریت اعضا، محمدرضا خباز به عنوان استاندار سمنان منصوب و از تلاش های محمد زند وکیلی استاندار سابق تقدیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، فاز جدید تغییرات در وزارت کشور کلید خورده است و در همین راستا با برکناری دو استاندار سمنان و قزوین، گزینه جایگزین آن ها نیز اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت،,در جلسه امروز هیات دولت با رای اکثریت اعضا، محمدرضا خباز به عنوان استاندار سمنان منصوب و از تلاش های محمد زند وکیلی استاندار سابق تقدیر شد.
,محمدرضا خباز متولد سال 1333 در کاشمر، معاون سابق امور تقنینی معاونت پارلمانی دولت یازدهم و دارای دانشنامه دکترای علوم سیاسی است.
,حضور در دوره های چهارم، پنجم، ششم و هشتم مجلس شورای اسلامی بعنوان نماینده مردم شهرستانهای کاشمر و خلیلآباد و بردسکن، از دیگر سوابق استاندار جدید سمنان است.
,خباز که از اعضای رسمی حزب اعتماد ملی است، از ابتدای دولت تدبیر و امید به عنوان معاون مجید انصاری معاونت پارلمانی رئیسجمهور انجام وظیفه میکرد.
,پیش از وی محمد وکیلی زند، استاندار سمنان بود که از ابتدای دولت یازدهم راهی زادگاه رئیسجمهور شد، به مدت سه سال عالیترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان بود.
,قائممقام وزیر کشور پیش از این با تشکر از زحمات استاندار قبلی سمنان و قزوین اظهار کرده بود که از این دو نفر در پستهای دیگر استفاده خواهد شد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه