عکس نوشته/ غرب تولید کننده تروریسم است
سرلشکر صالحی گفت: همه می دانند، ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای دفاع از مملکت اسلامی تعارفی با کسی ندارد و به هر کسی که به این مملکت نظر چپ داشته باشد، پاسخ کوبنده خواهیم داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، امیر سرلشگر "سید عطاء الله صالحی” در گفتگو با خبرنگار دزفول امروز اظهار کرد: همه می دانند ارتش و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی برای دفاع از مملکت اسلامی تعارفی با کسی ندارد و به هر کسی که به این مملکت نظر چپ داشته باشد پاسخ کوبنده خواهیم داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان، ,امیر سرلشگر صالحی، با اشاره به اوضاع منطقه و حوادث تروریستی فرانسه، غرب را عامل تولید فساد و تروریسم خواند و عنوان کرد: غرب تولید کننده تروریسم در منطقه به عناوین مختلفی چون القاعده، طالبان، دزدان دریایی سومالی و داعش بوده و باید مسوولان غربی بدانند کسی که مار پرورش می دهد اول صاحب خودش را نیش می زند.
,,

]
ارسال دیدگاه