رئیس سازمان تعاون روستائی آذربایجان شرقی:

اقتصاد مقاومتی برپایه اقتصاد مولد استوار است

اقتصاد مقاومتی برپایه اقتصاد مولد استوار است
رئیس سازمان تعاون روستائی آذربایجان شرقی گفت: اقتصاد مقاومتی ماهیت درون زایی و برون گرایی داشته و پایه و اساس آن براقتصاد مولد استوار می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، مهندس حسین غفاری رئیس سازمان تعاون روستائی آذربایجان شرقی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات تولید بذر اصلاح شده گندم به مناسبت بزرگداشت هفته پدافند غیر عامل در شهرستان هشترود برگزار شد، گفت: اقتصاد مقاومتی ماهیت درون زایی و برون گرایی داشته و پایه و اساس آن براقتصاد مولد استوار می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,

وی اظهار کرد: تنها راه برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی، اجرای برنامه اقتصادی مقاومتی در کشور می باشد.

,

غفاری افزود: پدافند غیر عامل بعنوان یک اصل مهم در مصون سازی و افزایش قدرت سیستم دفاعی کشور در مقابل تهدیدها و خطرات غیر مسلحانه دشمن است.

,

کریمی رئیس اداره تعاون روستائی شهرستان هشترود نیز گزارشی از عملکرد شهرستان در سال ۹۴ بیان نمود.

,

در ادامه جلسه مسائل و مشکلات موجود در خصوص تولید و فرآوری بذر اصلاح شده گندم در سطح استان بحث و بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

,

گفتنی است اتحادیه های تعاونی روستائی شهرستانهای بستان آباد ، هشترود، چاراویماق و میانه نسبت به تولید بذور اصلاح شده گندم و جو دیم و آبی در طبقات مختلف بذری فعالیت می نمایند.

,

 

,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه