فرمانده انتظامی مازندران خبر داد

اجرای طرح جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر در سراسر مازندران

اجرای طرح جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر در سراسر مازندران
فرمانده انتظامی استان مازندران از اجرای طرح جمع آوری خرده فروشان مواد مخدر در سراسر استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دریاسر، سردار جعفری نسب در حاشیه مراسم معارفه فرمانده انتظامی شهرستان عباس آباد در گفت‌وگویی در این شهرستان از اجرای طرح عملیات جمع‌آوری خرده فروشان مواد مخدر در سراسر استان خبر داد.

وی افزود: یک تن و 800 کیلوگرم مواد مخدر از خرده فروشان در شش ماه نخست امسال کشف شد.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به اینکه کار شناسایی خرده فروشان مواد مخدر در شهرستان‌ها از مدت‌ها قبل آغاز شد، خاطرنشان کرد: در مرحله اول عملیات حدود ۵۰۰ نفر از خرده فروشان مواد مخدر دستگیر شدند.

سردار جعفری نسب تصریح کرد: با اجرای عملیات‌های مختلف تا پایان امسال محیط‌های آلوده پاکسازی و افراد خرده‌فروش نیز دستگیر خواهند شد.

وی از افزایش نیرو و تجهیز امکانات در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها خبر داد و گفت: این طرح به منظور خدمات بیشتر به مردم با توجه به توریستی و گردشگر پذیر بودن استان به‌ویژه غرب مازندران است.

فرمانده انتظامی مازندران ادامه داد: نیروی انتظامی استان به منظور حفظ آرامش و امنیت بیشتر در سطح استان برنامه‌های ویژه‌ای را در دست اجرا دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دریاسر, دریاسر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه