آیین افتتاحیه المپیاد ورزشی دانش آموزی دلیجان برگزار شد

آیین افتتاحیه المپیاد ورزشی دانش آموزی دلیجان برگزار شد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلیجان از برگزاری آیین افتتاحیه المپیاد ورزشی دانش آموزی در دبیرستان پروین اعتصامی دلیجان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیام دلیجان، "حجت اله فدایی" مدیر آموزش و پرورش دلیجان در این آیین گفت: المپیاد ورزشی دانش آموزی، بستر مناسبی برای رشد و توسعه فعالیت های ورزشی میان دانش آموزان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان, پیام دلیجان,


فدایی اظهار کرد: برگزاری این المپیاد زمینه را برای حضور پرشور و با نشاط دانش آموزان در محیط مدرسه آماده می کند.

,
,


وی ادامه داد: برگزاری المپیاد ورزشی درون مدرسه ای از اهداف آموزشی و پرورشی و به منظور تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است.

,
,


فدایی با اشاره به اینکه ترویج فرهنگ ورزش عمومی و گرایش افراد جامعه به سمت ورزش باید از مدارس و سنین جوانی و نوجوانی آغاز شود ادامه داد: یقینا برگزاری چنین المپیادهایی می تواند زمینه این امر مهم را فراهم کند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه