logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

اعلام آمادگی تلگرام برای همکاری با مسئولان ایران

اعلام آمادگی تلگرام برای همکاری با مسئولان ایران
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مسئولان تلگرام اعلام کردند که در صورتی که مسوولان ایرانی لازم بدانند که بخش‌هایی باید مسدود شود، آن‌ها این کار را خواهند کرد و در جلسه امروز هم گفته شد تلگرام آمادگی دارد اقدامات لازم را انجام دهد، بنابراین تلگرام به صورت کامل مسدود نخواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه دیدار با دمیتری روگوزین، معاون نخست‌وزیر روسیه در پاسخ به سوالی در خصوص اخبار منتشرشده مبنی بر فیلترینگ تلگرام گفت: متاسفانه در رابطه یک کار معمول ما بیخودی تبلیغات شده است. ما در گذشته با سایر شبکه‌های اجتماعی فعال در ایران ارتباط داشتیم و به آن‌ها اعلام می‌کردیم در صورتی که قوانین جمهوری اسلامی را رعایت نکنند ممنوع خواهند شد و در صورتی که سالم باشند می‌توانند به کار خود ادامه دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ادامه داد:‌ تلگرام بلافاصله به ما اعلام کرد که هرگز نمی‌خواهد کاربران در ایران به بخش‌های ناسالم دسترسی داشته باشند و به دغدغه‌های مردم و مسوولان ایران احترام می‌گذارند. هم‌چنین آن‌ها اعلام کردند که در صورتی که مسوولان ایرانی لازم بدانند که بخش‌هایی باید مسدود شود آن‌ها این کار را خواهند کرد و در جلسه امروز هم گفته شد تلگرام آمادگی دارد اقدامات لازم را انجام دهد بنابراین تلگرام به صورت کامل مسدود نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: اگر در زمان تعیین شده شبکه اجتماعی تلگرام اقدامات لازم را درباره حذف محتوای مجرمانه و مقررات جمهوری اسلامی انجام ندهد، این شبکه مسدود می شود.

عبدالصمد خرم‌آبادی گفت: جلسه امروز با حضور همه اعضا به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی تشکیل شد.

وی ادامه داد: یکی از دستورات جلسه امروز درباره مسدودسازی شبکه اجتماعی تلگرام بود که تمامی اعضا نگرانی خود را درباره نقض قوانین جمهوری اسلامی توسط این شبکه، بیان کردند.

خرم آبادی خاطرنشان کرد: این جلسه دارای دو مصوبه بود. اول اینکه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شد حمایت و پشتیبانی به‌خصوص در زمینه توسعه شبکه‌های داخلی به عمل آورد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه دوم، چنانچه ظرف مدت محدودی شبکه اجتماعی تلگرام اقدامات لازم را در خصوص حذف محتواهای مجرمانه و رعایت قوانین و مقررات جمهوری اسلامی به عمل نیاورد، شبکه مذکور مسدود می‌شود. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه