همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی؛

گشایش نمایشگاه کتاب و عفاف و حجاب در رودبار

گشایش نمایشگاه کتاب و عفاف و حجاب در رودبار
نمایشگاه کتاب و عفاف و حجاب به همت حوزه علمیه حضرت معصومه(س) و اداره ارشاد رودبار گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از زیتون خبر، خشنود ضیایی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رودبار، در حاشیه افتتاح نمایشگاه کتاب و عفاف و حجاب اظهار کرد: این نمایشگاه به همت حوزه علمیه خواهران حضرت معصومه(س) و با همکاری این دایر گشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر, زیتون خبر,

وی ادامه داد: در این نمایشگاه ۱۵۰۰ جلد کتاب در ۷ موضوع علمی، مذهبی، کودک و نوجوان و… به نمایش گذاشته شده است.

,

ضیایی ابراز کرد: این نمایشگاه تا ۲۴ آذر ماه در دو نوبت صبح و عصر پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

,

خانم کریمی مدیر حوزه علیمه خواهران حضرت معصومه(س) رودبار به خبرنگار ما گفت: غرفه های عفاف و حجاب و دستاوردها و پژوهش های طلاب و اساتید این حوزه علمیه را از دیگر بخشهای این نمایشگاه عنوان کرد.

,

وی بیان کرد: در این نمایشگاه کلیه کتاب ها با تخفیف ۲۰ درصد به علاقه مندان عرضه می گردد.

,

کریمی در ادامه ضمن تشکر از حمایتهای حجت الاسلام والمسلمین داودی موسس حوزه علیمه خواهران رودبار، از نهادها، ادارات و مدارس شهرستان رودبار خواست تا ضمن بازدید از نمایشگاه از کتابهای عرضه شده این نمایشگاه برخوردار شوند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه