با حضور مسئولان استانی:
اراضی دشت یارآغلی پلدشت به بهربرداری رسید
اراضی دشت یارآغلی پلدشت با حضور مسئولان استانی به بهربرداری رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، تقی کهرویان بااشاره به هدف گذاری استان در جهت افزایش محصولات کشاورزی از 6 میلیون تن به 14 میلیون تن گفت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید از پتانسیل های مختلف بخش کشاورزی، سرمایه گذاری مناسب و استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی در دستور کار قرار گیرد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، تقی کهرویان بااشاره به هدف گذاری استان در جهت افزایش محصولات کشاورزی از 6 میلیون تن به 14 میلیون تن گفت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید از پتانسیل های مختلف بخش کشاورزی، سرمایه گذاری مناسب و استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی در دستور کار قرار گیرد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، تقی کهرویان بااشاره به هدف گذاری استان در جهت افزایش محصولات کشاورزی از 6 میلیون تن به 14 میلیون تن گفت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید از پتانسیل های مختلف بخش کشاورزی، سرمایه گذاری مناسب و استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی در دستور کار قرار گیرد., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرازسسی, تقی کهرویان بااشاره به هدف گذاری استان در جهت افزایش محصولات کشاورزی از 6 میلیون تن به 14 میلیون تن گفت: برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید از پتانسیل های مختلف بخش کشاورزی، سرمایه گذاری مناسب و استفاده از فارغ التحصیلان کشاورزی در دستور کار قرار گیرد.,
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی اراضی احیاء شده دشت یارآغلی پلدشت را یکی از پتانسیل ها جهت رسیدن هدف افزایش تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: رعایت الگوی کشت در این اراضی به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری کمک می کند.
, معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی اراضی احیاء شده دشت یارآغلی پلدشت را یکی از پتانسیل ها جهت رسیدن هدف افزایش تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: رعایت الگوی کشت در این اراضی به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری کمک می کند., معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی اراضی احیاء شده دشت یارآغلی پلدشت را یکی از پتانسیل ها جهت رسیدن هدف افزایش تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: رعایت الگوی کشت در این اراضی به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری کمک می کند., معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی,
محمد علی پور گفت: خوشبختانه با دست به دست دادن تمامی عوامل و دستگاه ها امروز شاهد بهره برداری از این طرح بزرگ هستیم.
, محمد علی پور گفت: خوشبختانه با دست به دست دادن تمامی عوامل و دستگاه ها امروز شاهد بهره برداری از این طرح بزرگ هستیم., محمد علی پور گفت: خوشبختانه با دست به دست دادن تمامی عوامل و دستگاه ها امروز شاهد بهره برداری از این طرح بزرگ هستیم., خوشبختانه با دست به دست دادن تمامی عوامل و دستگاه ها امروز شاهد بهره برداری از این طرح بزرگ هستیم.,وی تصریح کرد:جهت ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر مردم منطقه حمایت از سرمایه گذاران از سیاستهای اصلی و کاری ما است.
, وی تصریح کرد:جهت ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر مردم منطقه حمایت از سرمایه گذاران از سیاستهای اصلی و کاری ما است., وی تصریح کرد:جهت ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر مردم منطقه حمایت از سرمایه گذاران از سیاستهای اصلی و کاری ما است., وی تصریح کرد:جهت ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر مردم منطقه حمایت از سرمایه گذاران از سیاستهای اصلی و کاری ما است., جهت ایجاد اشتغال و رفاه بیشتر مردم منطقه حمایت از سرمایه گذاران از سیاستهای اصلی و کاری ما است.,نماینده مردم ماکو، پلدشت، چالدران و شوط در مجلس شورای اسلامی در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد.
, نماینده مردم ماکو، پلدشت، چالدران و شوط در مجلس شورای اسلامی در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد., نماینده مردم ماکو، پلدشت، چالدران و شوط در مجلس شورای اسلامی در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد., نماینده مردم ماکو، پلدشت، چالدران و شوط در مجلس شورای اسلامی در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد., نماینده مردم ماکو، پلدشت، چالدران و شوط در مجلس شورای اسلامی در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد., در پایان ازتخصیص اعتبار 230 میلیارد تومانی جهت ساخت بدنه سد کرم آباد پلدشت خبر داد.,اسماعیل کریم زاده گفت: طرح اراضی یارآغلی یکی از طرح های مهم در سطح کشور که بصورت شرکت سهامی زراعی فعالیت می کند.
, اسماعیل کریم زاده گفت: طرح اراضی یارآغلی یکی از طرح های مهم در سطح کشور که بصورت شرکت سهامی زراعی فعالیت می کند., اسماعیل کریم زاده گفت: طرح اراضی یارآغلی یکی از طرح های مهم در سطح کشور که بصورت شرکت سهامی زراعی فعالیت می کند., طرح اراضی یارآغلی یکی از طرح های مهم در سطح کشور که بصورت شرکت سهامی زراعی فعالیت می کند.,وی تصریح کرد: در این طرح 2 هزار هکتار از اراضی دشت یارآغلی پلدشت که با بهترین سیستم آبیاری تحت فشار طراحی شده است با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.
, وی تصریح کرد: در این طرح 2 هزار هکتار از اراضی دشت یارآغلی پلدشت که با بهترین سیستم آبیاری تحت فشار طراحی شده است با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد تومان به بهره برداری رسید., وی تصریح کرد: در این طرح 2 هزار هکتار از اراضی دشت یارآغلی پلدشت که با بهترین سیستم آبیاری تحت فشار طراحی شده است با اعتباری بالغ بر 27 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.,اسماعیل کریم زاده گفت:با بهره برداری از این طرح اراضی کشاوری این شهرستان از 44 هزار هکتار به 46 هزار هکتار ارتقاء پیدا کرد.
وی تصریح کرد: با این عمل بیش از 40 هزار تن محصولات زراعی و باغی این شهرستان افزایش پیدا می کند و تولیدات کشاورزی این شهرستان از 80 هزار تن در سال به 120 هزارتن می رسد و از نظر درآمد 20 میلیارد تومان محصولات بیشتری به فروش می رسد.
به گفته وی: 34 هزار 400 هکتار از اراضی پلدشت در قالب پروژه های پایاب سد آق چای، تحت فشار قنبر کندی، آراز 3، پایاب سد قیقاج و سد کرم آباد در حال احیا است.



انتهای پیام/
اسماعیل کریم زاده گفت:با بهره برداری از این طرح اراضی کشاوری این شهرستان از 44 هزار هکتار به 46 هزار هکتار ارتقاء پیدا کرد.
, اسماعیل کریم زاده گفت:با بهره برداری از این طرح اراضی کشاوری این شهرستان از 44 هزار هکتار به 46 هزار هکتار ارتقاء پیدا کرد., اسماعیل کریم زاده گفت:با بهره برداری از این طرح اراضی کشاوری این شهرستان از 44 هزار هکتار به 46 هزار هکتار ارتقاء پیدا کرد., با بهره برداری از این طرح اراضی کشاوری این شهرستان از 44 هزار هکتار به 46 هزار هکتار ارتقاء پیدا کرد.,وی تصریح کرد: با این عمل بیش از 40 هزار تن محصولات زراعی و باغی این شهرستان افزایش پیدا می کند و تولیدات کشاورزی این شهرستان از 80 هزار تن در سال به 120 هزارتن می رسد و از نظر درآمد 20 میلیارد تومان محصولات بیشتری به فروش می رسد.
, وی تصریح کرد: با این عمل بیش از 40 هزار تن محصولات زراعی و باغی این شهرستان افزایش پیدا می کند و تولیدات کشاورزی این شهرستان از 80 هزار تن در سال به 120 هزارتن می رسد و از نظر درآمد 20 میلیارد تومان محصولات بیشتری به فروش می رسد., وی تصریح کرد: با این عمل بیش از 40 هزار تن محصولات زراعی و باغی این شهرستان افزایش پیدا می کند و تولیدات کشاورزی این شهرستان از 80 هزار تن در سال به 120 هزارتن می رسد و از نظر درآمد 20 میلیارد تومان محصولات بیشتری به فروش می رسد.,به گفته وی: 34 هزار 400 هکتار از اراضی پلدشت در قالب پروژه های پایاب سد آق چای، تحت فشار قنبر کندی، آراز 3، پایاب سد قیقاج و سد کرم آباد در حال احیا است.
, به گفته وی: 34 هزار 400 هکتار از اراضی پلدشت در قالب پروژه های پایاب سد آق چای، تحت فشار قنبر کندی، آراز 3، پایاب سد قیقاج و سد کرم آباد در حال احیا است., به گفته وی: 34 هزار 400 هکتار از اراضی پلدشت در قالب پروژه های پایاب سد آق چای، تحت فشار قنبر کندی، آراز 3، پایاب سد قیقاج و سد کرم آباد در حال احیا است.,

,
,
,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه