رئیس دانشکده مذاهب قم:

خطر جریان‌های تکفیری به دست اهل سنت مهار می‎شود

خطر جریان‌های تکفیری به دست اهل سنت مهار می‎شود
رئیس دانشکده مذاهب قم مقابله اهل سنت با جریان‌های تکفیری را بهترین راهکار مقابله با این جریان‌ها دانست و گفت: باید کاری کرد که خود جهان اهل سنت در مقابل این جریان‌ها قرار بگیرند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از  جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام مهدی فرمانیان ظهر امروز در جمع بسیجیان این استان اظهار کرد: کسانی که خودشان را سلفی می‌دانند معتقدند کسانی که در قرن اول بوده‌اند مانند تابعه، صحابه، تابعی تابعین و ائمه اربعه تا پایان قرن سوم فهمشان از اسلام بهتر از خلف بوده است که منظور از خلفی‌ها متکلمان اشعری، متکلمان ماتُریدی، فلاسفه مشاء، فلاسفه اشراق، حکمت متعالیه، عرفان ابن عربی و تمام متکلمان و فیلسوفان و عرفا هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز,


وی افزود: سلفی‌ها با تمسک به ظاهر آیات و روایات و بدون تاویل اصحاب حدیث سه‌ قرن اول که تحت تاثیر برخی از صحابه در مدینه بوده‌اند فهمشان برتر از خلف است لذا به ایشان سلفی گفته می‌شود.

فرمانیان در ادامه با اشاره به «تفکر جهادی» در میان سلفی‌ها گفت: سلفیه جهادی گروه‌های متعددی هستند که قائل به جهادند و اصل اعتقادیشان بر این است که باید با جهاد یک حکومت اسلامی را به پا کرد که از جمله آنها می‌توان به «القاعده» که معروف‌ترین جریان سلفیه جهادی است و از تفکر سلفی‌گری حمایت می‌کند و اخوان‌المسلمین اشاره کرد.

رئیس دانشکده مذاهب دانشگاه ادیان و مذاهب قم با بیان اینکه خطر جریان‌های تکفیری به شدت جهان اسلام را تهدید می‎کند، گفت: وهابی‌ها به دنبال به راه‎اندازی جنگ بین شیعه و سنی هستند و ما باید برای جلوگیری از این امر برنامه‌های فرهنگی موثری اجرا کنیم.

فرمانیان خاطرنشان کرد: ما شیعیان نباید رفتار و عملی انجام دهیم که باعث سوء استفاده وهابی‎ها و جریان‌های تکفیری شود.

وی، مقابله اهل سنت با جریان‌های تکفیری را بهترین راهکار مقابله با این جریان‌ها دانست و اظهار کرد: باید کاری کرد که خود جهان اهل سنت در مقابل این جریان‌ها قرار بگیرند.

فرمانیان با اشاره به برنامه‌های فرهنگی اجرا شده در راستای مقابله با جریان‌های تکفیری، افزود: برگزاری همایش‌های متعدد و توزیع سی‌دی ها و جزوات در بین مسلمانان در راستای شناسایی هرچه بهتر این جریانات از جمله این برنامه‌ها بوده است.

رئیس دانشکده مذاهب دانشگاه ادیان و مذاهب قم آگاهی‌بخشی به مردم را از جمله وظایف رسانه‌ها در این راستا دانست و تصریح کرد: رسانه‌ها علاوه‎بر اینکه باید مراقب باشند که با اطلاع‌رسانی در این رابطه فضای جامعه را متشنج نکنند، باید بر آگاهی و هوشیاری مردم بیفزایند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه