سیاوش اکبرپور: مغرور نمی‌شویم

سیاوش اکبرپور: مغرور نمی‌شویم
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: ‌بازیکنان بی‌تجربه‌ای نیستیم که با چند برد مغرور شویم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  سیاوش اکبرپور طی گفت‌وگویی از شرایط تیم آبی برای بازی با ذوب‌آهن صحبت کرد:

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

*شرایط استقلال برای بازی با ذوب‌آهن چه طور است؟

, *شرایط استقلال برای بازی با ذوب‌آهن چه طور است؟, *شرایط استقلال برای بازی با ذوب‌آهن چه طور است؟,

خوشبختانه شرایط خوبی داریم بعد از چند برد متوالی که کسب کردیم از نظر روحی در بهترین شرایط هستیم و مشکلی برای این دیدار نداریم.

,

*کسب چند برد متوالی استقلال باعث مغرورشدن‌تان نشود؟

, *کسب چند برد متوالی استقلال باعث مغرورشدن‌تان نشود؟, *کسب چند برد متوالی استقلال باعث مغرورشدن‌تان نشود؟,

نه، ما بازیکنان بی‌تجربه‌ای نیستیم که با چند برد مغرور شویم. سعی می‌کنیم از این شرایطی که داریم در جهت مثبت استفاده کنیم و با انگیزه و روحیه بهتر به مصاف حریفان‌مان برویم.

,

*چه پیش‌بینی از بازی با ذوب‌آهن داری؟

, *چه پیش‌بینی از بازی با ذوب‌آهن داری؟, *چه پیش‌بینی از بازی با ذوب‌آهن داری؟,

بازی که مقابل ذوب‌آهن در جام‌حذفی داشتیم حریف‌مان نشان داد که نمی‌تواند تیم ساده‌ای برای ما باشد. از این‌رو ما نباید گول بردمان در‌ آن بازی‌ را بخوریم و هرچه در توان داریم را برای این دیدار باید بگذاریم.

,

*با توجه به رقابت سنگینی که در بالای جدول حاکم است استقلال به کسب سه امتیاز این دیدار باید خیلی نیاز داشته باشد؟

, *با توجه به رقابت سنگینی که در بالای جدول حاکم است استقلال به کسب سه امتیاز این دیدار باید خیلی نیاز داشته باشد؟, *با توجه به رقابت سنگینی که در بالای جدول حاکم است استقلال به کسب سه امتیاز این دیدار باید خیلی نیاز داشته باشد؟,

در نیم‌فصل دوم همه تیم‌ها هدف و برنامه‌شان فقط کسب پیروزی است. ما پنج بازی پیش‌رو داریم که تمام آنها برایمان حکم فینال را دارد. سعی می‌کنیم در دیدار با ذوب‌آهن هم پیروز باشیم تا با تصاحب صدر فاصله‌مان را با رقبا بیشتر کنیم.

,

*عملکرد مهاجمان استقلال را طی چند بازی اخیر چطور می‌بینی؟

, *عملکرد مهاجمان استقلال را طی چند بازی اخیر چطور می‌بینی؟, *عملکرد مهاجمان استقلال را طی چند بازی اخیر چطور می‌بینی؟,

به نظرم عملکرد مهاجمان خوب بوده اگر غیر از این بود الان در بازی‌ها به پیروزی نرسیده بودیم. در استقلال همه برای کسب برد تلاش می‌کنند و بچه‌های ما هرچه در توان دارند برای این پیراهن می‌گذارند. امیدوارم همان‌طور که در 15 بازی متوالی هیچ شکستی را تجربه نکردیم، در این دیدار هم بتوانیم به پیروزی برسیم تا به روند شکست‌ناپذیری‌مان ادامه دهیم.

,

*صحبت خاصی نداری؟

, *صحبت خاصی نداری؟, *صحبت خاصی نداری؟,

فقط از هواداران می‌خواهم به استادیوم بیایند. شرایط استقلال خیلی سخت و حساس شده و ما تا هفته آخر به حمایت طرفداران‌مان نیاز داریم امیدوارم آنها بیشتر به استادیوم بیایند تا با حضور آنها بتوانیم به قهرمانی برسیم.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه