دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران خبر داد؛
برگزاری نخستین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس هفته اول دی ماه
دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران«دکتر شریعتی»بر مبنای رسالت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود و در جهت رسیدن به اهداف عالیه نظام آموزش عالی کشور اقدام به برگزاری اولین جشنواره ملی مد و لباس با بررسی پیشینه فرهنگی و هویتی ایران اسلامی به منظور تحقق آرمانهای متعالی در مواجهه با تهاجم غرب[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اقوام مختلف متناسب با وضعیت جغرافیایی خود دارای پوشش های متنوع و گوناگون بوده اند. طراحی این پوشش ها متناسب با هویت مردم منطقه و بیانگر پیشینه، موقعیت فرهنگی، مذهبی و اجتماعی افراد بود. در کشورهای مسلمان نیز اقوام مختلف با در نظر گرفتن قوائد اسلامی و نیز حفظ پوشش برگرفته از سنت و فرهنگی بومی خود ،پوششهای نوین را برگزیده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,با توجه به تاثیر شگرف فرهنگ در اجتماع و اقتصاد یک ملت و تغییر روند جنگ ها از سخت به نرم ، فرهنگ پوشش کشور ما نیز دچار آسیب شد. اکنون فرهنگ غربی- صهیونیستی با تمامی امکانات در هر دو جبهه نرم و سخت ملل مسلمان را آماج حملات خود کرده تا با زیر سوال بردن هویت افراد زمینه را برای بی هویتی و یا انواع گرایشهای غیر الهی هموار نماید و به اهداف پلید خود نزدیک شوند. در این عرصه همواره جوانان و نوجوانان هدف اصلی دشمن بوده اند چرا که سرمایه انسانی هر کشوری جوانان آن کشورند. بنابراین بر هر انسان، گروه، سازمان و تشکیلاتی که اعتقاد به اصول و مبانی اسلامی دارد فرض و واجب است تا هر آنچه از عهده اش برمی آید انجام دهد.
,دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران«دکتر شریعتی»بر مبنای رسالت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود و در جهت رسیدن به اهداف عالیه نظام آموزش عالی کشور اقدام به برگزاری اولین جشنواره ملی مد و لباس با بررسی پیشینه فرهنگی و هویتی ایران اسلامی به منظور تحقق آرمانهای متعالی در مواجهه با تهاجم غرب
,و ایجاد نگرش نوین به منظور بهبود فضای متعامل در اقشار جامعه با حفظ جایگاه علمی نموده است.
,بر همین اساس نخستین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با حضور فعال ۲۷ مرکز دانشگاهی آموزش عالی سراسر کشور و با ارسال ۵۳۰ اثر، از اول تا هفتم دیماه سال جاری در محل دانشکده فنی و حرفهای شریعتی و سالن موزه هنرهای معاصر برگزار میشود.
,در این جشنواره غرفه هایی برای ارائه دستاوردهای دانشجویی درنظرگرفته شده درصورت تمایل به شرکت در این جشنواره و اجاره غرفه با توجه به محدودیت فضا و زمان،حداکثر تا تاریخ۲۰ آذرماه به دانشکده اطلاع رسانی فرمایید.
,اعضای هیأت علمی که متشکل از خانم ها: فریناز فربود (هیأت علمی دانشگاه الزهرا)، پروانه قاسمیان (هیأت علمی دانشگاه علم و فرهنگ) ، محبوبه توکلی (مدیرگروه طراحی لباس مجتمع فنی تهران)، خدیجه کاظمی (مدیرگروه طراحی پارچه و لباس دانشگاه علمی کاربردی واحد ۳۸)، فاطمه بلغانی (کارشناس دینی )،مینو پدرام (نماینده انجمن طراحان) ،مهناز ترابیان (مدیرگروه طراحی و لباس دانشکدۀ شریعتی) بر اساس اعلام دبیرخانه داوران جشنواره و پروانه قاسمیان (دانشگاه علم و فرهنگ)، فریناز فربود (دانشگاه الزهرا)، محبوبه توکلی (مجتمع فنی تهران ) هستند به این جشنواره معرفی شدهاند.
,در پایان قابل ذکر است به بهترین غرفه ازلحاظ عرضه دستاوردها و چیدمان محصولات به انتخاب بازدید کنندگان و داوران جوایزی اهدا خواهد شد.
]
ارسال دیدگاه