استاندار مرکزی از بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان بازدید کرد
استاندار استان مرکزی به همراه نماینده محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک و دیگر مسئولین استانی و شهرستانی از بخش های مختلف بیمارستان یکصد تختخوابه امام صادق (ع) شهرستان دلیجان بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام دلیجان، مسئولین حاضر در این بازدید از نزدیک در جریان روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت در این مرکز درمانی قرار گرفتند.
گفتنی است در راستای برنامه تحول نظام سلامت، هتلینگ در کلیه بخش های این بیمارستان اجرا شده و همچنین بخش اورژانس این بیمارستان نیز در حال ساخت است که پیش بینی می گردد تا پایان آذرماه به بهره برداری برسد.
شایان ذکر است کمبود پزشک طب اورژانس و ارتوپدی و نداشتن دستگاه امحای زباله از مشکلات مطرح شده در این بازدید بود.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه