با حضور وزیر بهداشت؛
دو طرح درمانی آموزشی در شاهرود به بهره برداری رسید
صبح امروز با سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دو طرح دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی یک طرح دیگر نیز آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکی از طرح هایی است که صبح امروز با حضور سید حسن قاضی زاده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور و جمعی دیگر از مسئولان به بهره برداری رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از خبرنگار پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود یکی از طرح هایی است که صبح امروز با حضور سید حسن قاضی زاده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور و جمعی دیگر از مسئولان به بهره برداری رسید., به نقل از خبرنگار پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود , خبرنگار پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود ,زیربنای این پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی یک هزار و 450 متر مربع و با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون تومان ساخته شده است.
, زیربنای این پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی یک هزار و 450 متر مربع و با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون تومان ساخته شده است.,دو میلیارد تومان هزینه ساخت این پلی کلینیک را محمدعلی سالک خیر شاهرودی پرداخت کرده است و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان این پلی کلینیک را تجهیز کرده است.
, دو میلیارد تومان هزینه ساخت این پلی کلینیک را محمدعلی سالک خیر شاهرودی پرداخت کرده است و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان این پلی کلینیک را تجهیز کرده است.,پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روزانه به 500 نفر از مردم در دو شیفت صبح و بعد از ظهر خدمات ارائه می دهد و در آینده ای نزدیک به صورت شبانه روزی فعالیت خواهد کرد.
, پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود روزانه به 500 نفر از مردم در دو شیفت صبح و بعد از ظهر خدمات ارائه می دهد و در آینده ای نزدیک به صورت شبانه روزی فعالیت خواهد کرد.,ساعات کار این درمانگاه از ساعت 30/7 صبح تا 20 است.
, ساعات کار این درمانگاه از ساعت 30/7 صبح تا 20 است.,یکی دیگر از طرح هایی که با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بود. این سالن با 500 متر مربع زیر بنا ظرفیت 500 نفر را دارد.
, یکی دیگر از طرح هایی که با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بود. این سالن با 500 متر مربع زیر بنا ظرفیت 500 نفر را دارد.,سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی این دانشگاه با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری رسید.
, سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پزشکی این دانشگاه با اعتبار یک میلیارد و 500 میلیون تومان به بهره برداری رسید.,

, پژوهشکده و مرکز تحقیقات خیر ساز دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز یکی دیگر از طرح هایی بود که با حضور وزیر بهداشت کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.
, پژوهشکده و مرکز تحقیقات خیر ساز دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز یکی دیگر از طرح هایی بود که با حضور وزیر بهداشت کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.,زیربنای این پژوهشکده سه هزار متر مربع است و برای ساخت آن 6 میلیارد تومان اعتبار اولیه در نظر گرفته شده است که نیمی از این هزینه ساخت را خیران تقبل کرده اند.
, زیربنای این پژوهشکده سه هزار متر مربع است و برای ساخت آن 6 میلیارد تومان اعتبار اولیه در نظر گرفته شده است که نیمی از این هزینه ساخت را خیران تقبل کرده اند.,وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور صبح امروز به شاهرود سفر کرد و در این سفر یک روزه کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، سیدمحمدرضا هاشمی معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود، رئیس دانشگاه علوم پزشی شاهرود، تعدادی دیگر از مسئولان و جمعی از اصحاب رسانه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی را همراهی کردند.
, وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور صبح امروز به شاهرود سفر کرد و در این سفر یک روزه کاظم جلالی رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، سیدمحمدرضا هاشمی معاون استاندار سمنان و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود، رئیس دانشگاه علوم پزشی شاهرود، تعدادی دیگر از مسئولان و جمعی از اصحاب رسانه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی را همراهی کردند.,در حاشیه افتتاح پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از محمد علی سالک خیر سازنده ساختمان پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تجلیل شد.
, در حاشیه افتتاح پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از محمد علی سالک خیر سازنده ساختمان پلی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تجلیل شد.,گزارش تصویری سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شاهرود به زودی در این پایگاه خبری منتشر می شود.
, گزارش تصویری سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شاهرود به زودی در این پایگاه خبری منتشر می شود., پایگاه خبری,پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود
, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود,انتهای پیام
, انتهای پیام, انتهای پیام, انتهای پیام, انتهای پیام]
ارسال دیدگاه