صبح امروز؛

پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته بسیج در املش برگزار شد

پیاده روی خانوادگی به مناسبت هفته بسیج در املش برگزار شد
صبج امروز پیاده روی خانوادگی با حضور پرشور شهروندان املشی بمناسبت هفته بسیج برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  خبرنگار املش ما در  همایش پیاده روی خانوادگی که از گلزار شهدای املش آغاز و در پارک شهدای گمنام این شهرستان به پایان رسید بیش از 2000 نفر حضور داشتند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  خبرنگار,  املش ما ,  املش ما , در  همایش پیاده روی خانوادگی که از گلزار شهدای املش آغاز و در پارک شهدای گمنام این شهرستان به پایان رسید بیش از 2000 نفر حضور داشتند .,

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان املش در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در پایان همایش پیاده روی خانوادگی که با همکاری سپاه ناحیه املش برگزار شده بود ، پس از قرعه کشی جوایزی به رسم یادبود اهدا گردید.

,

اسدالله عبداله تابار افزود : جوایز این همایش که شامل   ۱۵ فقره تسهیلات بانکی هر یک به ارزش ۱۰۰ میلیون ریال،  ۷دستگاه دوچرخه ، ۱۰ قطعه کارت  هدیه چهل هزارتومانی،و لوازم ورزشی بوداز طرف بخشداری های مرکزی و رانکوه، شهردای املش، اداره ورزش و جوانان، سپاه ناحیه املش،بانک انصار و مهر اقتصاد اهدا شده بودند.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه