سفر وزیر بهداشت به شهرستان میامی به روایت تصویر

سفر وزیر بهداشت به شهرستان میامی به روایت تصویر
وزیر بهداشت در سفری به شهرستان میامی ضمن بازدید از مرکز درمانی میامی و درمانگاه بکران،درمنطقه محروم کالپوش این شهرستان حضور می یابد و تعدادی عمل جراحی چشم را انجام خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از میامی جوان ،سید حسن قاضی‌زاده‌هاشمی در ورود خود به شهرستان میامی در مرکز درمانی امام رضا(ع) حاضر شد و از بخش‌های مختلف این مرکز درمانی که وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است دیدن کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میامی جوان,

همچنین در حاشیه این بازدید در مرکز درمانی امام رضا(ع)میامی با حضور مسئولین برخی از مشکلات بخش بهداشت و درمان شهرستان مطرح شد.

,

دکتر هاشمی  در ادامه سفر خود در روستاى نردین به محل استقرار تیم هاى پزشکى شرکت نوآوران می رود  و  با هدف حضور در کاروان نوآوران سلامت در منطقه محروم کالپوش شهرستان میامی  در آنجا  ضمن ویزیت چند بیمار تعدادى عمل جراحى انجام خواهند داد.

,

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مسئولان استانی و شهرستانی وزیر بهداشت را در این سفر یک روزه همراهی می کنند.

,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

 

,

, , ,

, , ,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه