فرمانده سپاه املش خبرداد:

43 برنامه شاخص درهفته بسیج برگزار میگردد

43 برنامه شاخص  درهفته بسیج برگزار میگردد
43 برنامه شاخص در هفته بسیج امسال در شهرستان املش برگزار خواهدشد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده سپاه ناحیه املش در گفتگو با خبرنگار املش ما با بزرگداشت فرا رسیدن سی و ششمین سالگرد هفته بسیج ، گفت:43 برنامه شاخص  در زمینه های مختلف علمی ، ادبی ، ورزشی ، سیاسی و اقتصاد مقاومتی برنامه ریزی شده و در هفته بسیج برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما,

سرهنگ پاسدار داریوش خوشحال افزود: هفته بسیج سال جاری" با شعار " بسیج دست قدرت خدا" و با هدف تبیین نقش و جایگاه بسیج در تقویت اقتدار ملی و جلوگیری از نفوذ دشمنان و استکبار جهانی، در عرصه های مختلف به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

,

وی با تأکید بر اهمیت فوق العاده هفته بسیج  و مقارن شدن آن با ایام ماه صفر و نزدیکی به اربعین حسینی، اظهار داشت: برنامه های هفته بسیج امسال، از 29 آبانماه با حضور گسترده بسیجیان در مصلای نمازجمعه شهرستان و تشکیل میقات صالحین، شروع و 5 آذرماه با برنامه گلباران قبور مطهر شهداء و تجدید بیعت با آرمانهای بلند امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر به پایان می رسد.

,

فرمانده سپاه املش ضمن تأکید بر هوشیاری و بصیرت مردم، در مقابله با توطئه ها و نفوذ دشمنان نظام وانقلاب، از برگزاری نشستهای بصیرتی و نهضت روشنگری بسیج در سطح دانشگاهها، مدارس و پایگاههای مقاومت خبر داد.

,

سرهنگ پاسدار خوشحال خاطرنشان کرد: گلباران مزار شهدا و دیدار با خانواده معزز شهدا، تجمع بزرگ بسیجیان در پنج آذر، سالروز تاسیس بسیج بدستور امام راحل(ره)، برگزاری مسابقات فرهنگی-ورزشی و کوهپیمایی، نشست‌های بصیرتی-سیاسی از جمله مهمترین برنامه‌های نکوداشت هفته بسیج در شهرستان املش است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه