فعال عرصه اقتصاد مقاومتی:
اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی با حمایت از تولید کننده محقق می شود
فعال عرصه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه فعالیت در زمینه تولید نیازمند حمایت های مالی است، افزود:رونق اقتصاد مقاومتی در جامعه نیازمند حمایت از تولید کننده است و با وعده های بی اساس کار به سرانجام نمی رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛محسن باغبان ، فعال عرصه اقتصاد مقاومتی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی هرمز با بیان اینکه فعالیت خود در پرورش قارچ را یک سال به صورت آزمایشی انجام داده است، گفت:اولین کارگاه 200متر زمین که 100متر آن را زیر کشت قرار دادم و هم اکنون از یک گارگاه به چهار کارگاه گسترش دادام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی هرمز ,,
وی دلیل ورود به عرصه تولید را رفع نیازمندیهای استان و خودکفایی در عرصه تولید دانست و افزود: تولید کنندگان هرمزگان می توانند تولید 6 تن قارچ باکیفیت خود کفایی این محصول را در استان ایجاد کنند.
,,
,
فعال اقتصاد مقاومتی در همایش طلایه داران مشکل تولید کنندگان هرمزگانی را بازار فروش دانست و تصریح کرد: تولید کنندگان باید کار خود را به شکل تعاونی ادامه دهند تا بتوان بازار فروش را در اختیار داشته باشند.
,,
وی اظهار کرد: بنا به هماهنگی های بسیج سازندگی استان هر تولید کننده می تواند محصولاتشان را به سرپرست فروش این سازمان بفروشد تا برای بسته بندی و درج برند با کیفیت بالا وارد بازار فروش شود.
,,
باغبان با بیان اینکه تاکنون هیچ گونه حمایتی از سوی مسولین استان نشده است، بیان کرد:فعالیت در زمینه تولید نیازمند حمایت های مالی است و با این راه می توان زمینه اشتغالزایی فراهم کرد.
وی همت و پشتکار را رمز موفقیت جوانان دانست و افزود:رونق اقتصاد مقاومتی در جامعه نیازمند حمایت از تولید کننده است و با وعده های بی اساس کار به سرانجام نمی رسد.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه