سرعت گیرهای غیر مجاز قتل انداز جوان جاسکی شد
وجود سرعت گیرهای غیر استاندارد در شهر جاسک موجب شد تا جوان موتور پس از واژگونی وسیله خود جان خود را از دست دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده ،،بی تدبیری در احداث سرعت گیر غیر استاندارد در شهر جاسک موجب شد یک جوان پس از واژگونی با موتور سیکلت جان خود را از دست دهد این در حالی است که چندی پیش نسبت به استاندارد نبودن این دست انداز اعتراض شدیدی صورت گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,این عمل در حالی صورت گرفت که دیشب جوانی با هویت مسعود هوتی از محله کوی ولیعصر، روبروی اداره شیلات با موتور سیکلت از روی سرعت گیر به سمت جدول خیابان پرتاب می شود که باعث مرگ وی می شود.
,در پی این حادثه جمعی از جوانان محله کوی ولیعصر یکبنی شهر جاسک هرمزگان با کندن سرعت گیرهای مسیر اصلی خیابان ها اعتراض خود را نسبت به مسولان ابراز کردند.
,,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه