وعده شورای اسلامی شهر از نهضت آسفالت شهری
رییس شورای اسلامی شهراز شتاب در نهضت آسفالت شهری در اسفراین خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سپهرآیین، «شمسعلی شعبانیان» با اشاره به اینکه در آینده نزدیک تمامی کوچه های بالای 16 متر به طور رایگان آسفالت خواهد شد، اظهار داشت: در کوچه های زیر 16 متر در مناطق محروم با مشارکت یک میلیون ریالی و در دیگر مناطق با مشارکت دو میلیون ریالی، در اولویت آسفالت قرار خواهند گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , سپهرآیین، ,
وی عنوان کرد: مناطق محروم با نظر شهردار و شورای اسلامی مشخص خواهد شد.
رییس شورای شهر افزود: بهسازی ورودی های شهر با هدف استقبال شایسته از همشهریان و میهمانان و مسافران جزو اولویت های شهرداری اسفراین است.
وی با اشاره به همت جهادی در بهسازی معابر شهری در دو سال گذشته گفت: بهسازی معابر خیابان امام خمینی(ره) به عنوان یکی از خیابان های قدیمی و پرتردد شهر در اولویت است.
شعبانیان با اشاره به لزوم حفظ بافت سنتی شهری عنوان کرد: حفظ و تعالی خیابان نواب صفوی به عنوان یک خیابان قدیمی جز برنامه های جدی شهرداری اسفراین خواهد بود.
,
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه