تخریب مجدد پل روستای گلوئیه جبالبارز جنوبی عنبرآباد
بر اثر بارندگی پل گلوئیه بخش جبالبارز جنوبی برای دومین بار در یک ماه اخیر شکسته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرجنوب ، پل روستای گلوئیه بخش جبال بارز جنوبی بر اثر بارندگی برای دومین بار در یک ماه اخیر شکسته شد و عبور و مرور مردم را مختل کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرجنوب ،,
گفتنی است دو رودخانه فصلی اطراف روستای گلوئیه بخش جبالبارزجنوبی را احاطه کرده است و در زمان بارندگی این رودخانه ها حالت سیلابی به خود می گیرند و به دلیل عدم تعبیه مسائل ایمنی و فنی بر روی این رودخانه ها منازل مسکونی و یکصد هکتار از زمین های زراعی ، باغی ، دام ها و احشام در معرض خطر آب گرفتگی قرار دارند که تا کنون اقدامی جهت رفع این آب گرفتی ها صورت نگرفته است.
,
.
, جا دارد دارد تا مسئولین مربوطه توجه بیشتری به این موضوع داشته باشند زیرا که پیش گیری حادثه قبل از وقوع کم هزینه تر است هزینه استحکام و پیشگیری در این موارد کمتر و معقول تر از زمان بعد از بحران است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه