نخستین جمعه‌ بازار خودروی خراسان شمالی راه اندازی شد

نخستین جمعه‌ بازار خودروی خراسان شمالی راه اندازی شد
رئیس اتحادیه اتومبیل‌فروشان بجنورد گفت: نخستین جمعه‌بازار خودروی خراسان شمالی در شهر بجنورد با سرمایه گزاری بخش خصوصی راه‌اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اترک نیوز علیرضا بابایی زاده رئیس اتحادیه اتومبیل فروشان خراسان شمالی با اشاره به اینکه تاکنون اغلب همشهریان بجنوردی برای معامله خودرو به شهرهای مشهد و تهران مراجعه می کردند، اظهار کرد: با سرمایه گذاری یک شرکت خصوصی این جمعه‌ بازار خودرو پس از رایزنی‌ها فراوان هم‌اکنون در کیلومتر 2 دو جاده باباامان به سمت بجنورد راه‌اندازی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,

بابایی زاده تصریح کرد: این بازار در زمینی به مساحت نیم هکتار راه‌اندازی شده و هر جمعه معاملات خودرو در این محل انجام می‌شود.

,

وی همچنین عنوان کرد: کارشناسان خودرو نیز در این محل حضور دارند که در این امر به خریداران مشاوره و اطلاعات می‌دهند.

,

وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر ثبت محضری معاملات نیز در دفتر خانه هایی در خارج از این مکان انجام می شود، افزود: این شرکت در تلاش است درآینده نزدیک بتوانند شرایط حضور دفترخانه ها برای ثبت معاملات خودرویی که در این واحد راه اندازی شده، انجام می شوند را فراهم کند.

,

رئیس اتحادیه اتومبیل‌فروشان بجنورد تصریح کرد: شهروندان با فراغ خاطر به این مکان مراجعه کنند و معاملات مورد نظر خود را انجام دهند تا شرایط خروج از رکود در این بازار نیز تسهیل شود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه