سرعت گیر غیر استاندارد، جان موتور سوار تکابی را گرفت
موتور سواری که در برخورد با سرعت گیر غیر استاندارد به کما رفته بود درگذشت؛ رئیس راهنمایی و رانندگی تکاب این سرعت گیرها را غیر استاندارد دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیز، بامداد پنج شنبه گذشته موتور سوار تکابی در برخورد با سرعت گیر خیابان امام ( بلوار شهید نسرین پور) که اخیرا در آنجا و برخی نقاط تکاب ایجاد شده است به شدت مجروح شد و به حالت کما رفت که بعد از یک هفته بستری در بیمارستان در اثر ضربه ی مغزی درگذشت.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیز، بامداد پنج شنبه گذشته موتور سوار تکابی در برخورد با سرعت گیر خیابان امام ( بلوار شهید نسرین پور) که اخیرا در آنجا و برخی نقاط تکاب ایجاد شده است به شدت مجروح شد و به حالت کما رفت که بعد از یک هفته بستری در بیمارستان در اثر ضربه ی مغزی درگذشت., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیز، بامداد پنج شنبه گذشته موتور سوار تکابی در برخورد با سرعت گیر خیابان امام ( بلوار شهید نسرین پور) که اخیرا در آنجا و برخی نقاط تکاب ایجاد شده است به شدت مجروح شد و به حالت کما رفت که بعد از یک هفته بستری در بیمارستان در اثر ضربه ی مغزی درگذشت., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیز, بامداد پنج شنبه گذشته موتور سوار تکابی در برخورد با سرعت گیر خیابان امام ( بلوار شهید نسرین پور) که اخیرا در آنجا و برخی نقاط تکاب ایجاد شده است به شدت مجروح شد و به حالت کما رفت که بعد از یک هفته بستری در بیمارستان در اثر ضربه ی مغزی درگذشت, .,رئیس اداره راهنمایی و رانندگی تکاب در مورد این حادثه گفت: علت حادثه سرعت زیاد موتور سوار بود که با عدم دید کافی در شب تعادل خود را از دست داده و با اینکه کلاه ایمنی نیز داشته است متاسفانه سر به زمین برخورد کرده و ضربه ی مغزی شده است.
, رئیس اداره راهنمایی و رانندگی تکاب در مورد این حادثه گفت: علت حادثه سرعت زیاد موتور سوار بود که با عدم دید کافی در شب تعادل خود را از دست داده و با اینکه کلاه ایمنی نیز داشته است متاسفانه سر به زمین برخورد کرده و ضربه ی مغزی شده است., رئیس اداره راهنمایی و رانندگی تکاب در مورد این حادثه گفت: علت حادثه سرعت زیاد موتور سوار بود که با عدم دید کافی در شب تعادل خود را از دست داده و با اینکه کلاه ایمنی نیز داشته است متاسفانه سر به زمین برخورد کرده و ضربه ی مغزی شده است., .,سروان محی الدین نورانی افزود : البته این سرعت گیرها نیز غیر استاندارد ساخته شده اند و در زمان ایجاد این سرعت گیرها ما مختصات اجرای آن را به شهرداری دادیم ولی متاسفانه طبق آن فرمول اجرا نشده است و سرعت گیر ایجاد شده دارای ارتفاع زیاد و نیز بعد از آسفالت ریزی هم ارتفاع و قوس آن نیز افزایش پیدا کرده است و کاملا غیر استاندارد هستند.
, سروان محی الدین نورانی افزود : البته این سرعت گیرها نیز غیر استاندارد ساخته شده اند و در زمان ایجاد این سرعت گیرها ما مختصات اجرای آن را به شهرداری دادیم ولی متاسفانه طبق آن فرمول اجرا نشده است و سرعت گیر ایجاد شده دارای ارتفاع زیاد و نیز بعد از آسفالت ریزی هم ارتفاع و قوس آن نیز افزایش پیدا کرده است و کاملا غیر استاندارد هستند., سروان محی الدین نورانی افزود : البته این سرعت گیرها نیز غیر استاندارد ساخته شده اند و در زمان ایجاد این سرعت گیرها ما مختصات اجرای آن را به شهرداری دادیم ولی متاسفانه طبق آن فرمول اجرا نشده است و سرعت گیر ایجاد شده دارای ارتفاع زیاد و نیز بعد از آسفالت ریزی هم ارتفاع و قوس آن نیز افزایش پیدا کرده است و کاملا غیر استاندارد هستند., .,انتهای پیام
, انتهای پیام, انتهای پیام, انتهای پیام]
ارسال دیدگاه