عکسنوشته/حکم جلب نتانیاهو صادر شد!
یکی از قضات اسپانیا حکم بازداشت نخست وزیر اسرائیل و هفت تن دیگر از مقامات سابق و کنونی دولت تلآویو را صادر کرده و براساس آن اگر این افراد پایشان را به اسپانیا بگذارند، بازداشت خواهند شد.[
به گزارش سرویس چندرسانهای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، خوزه دلاماتا، قاضی دادگاه ملی اسپانیا به پلیس و گارد مدنی دستور داده تا اگر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و شش تن دیگر وارد اسپانیا شدند، به وی اطلاع دهند چرا که حکم بازداشت این افراد به خاطر اقداماتشان مربوط به حمله اسرائیل به کاروان کمک رسانی غزه در سال 2010 میلادی صادر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,افراد دیگری که حکم بازداشت آنها صادر شده شامل ایهود باراک، وزیر جنگ سابق، آویگدور لیبرمن، وزیر امور خارجه سابق، موشه یعالون، وزیر امور استراتژیک سابق، الی ییشای، وزیر داخلی سابق، بنی بگین، یکی از وزرای کابینه رژیم صهیونیستی که وزارتخانهای در اختیار ندارد و دریاسالار مارون الایزر است که مسئول عملیات حمله اسرائیل به کاروان کمک رسانی غزه در سال 2010 میلادی بود.
,این پرونده که سال گذشته میلادی به قاضی دلاماتا محول شد، به دنبال حمله نیروهای امنیتی اسرائیل در سال 2010 میلادی به کاروان کشتیهای کمک رسانی غزه علیه این افراد تشکیل شده است.
,

]
ارسال دیدگاه