اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر خنداب در جلسه شورای زکات شهرستان :

پرداخت زکات عامل برکت است

پرداخت زکات عامل برکت است
امام جمعه شهر خنداب گفت: افرادی که اصرار به افزون شدن مال و ثروت دارند بدانند که پرداخت زکات عامل برکت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، جلسه شورای زکات شهرستان در دفتر امام جمعه شهر خنداب برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

, ,

 

,

 حجت الاسلام والمسلمین مجدی زاده امام جمعه شهر خنداب در این جلسه گفت: خداوند متعال است که رزق بندگان را گسترش و رزق آنها را تنگ می کند، در 10 جای قرآن این تعبیر را داریم، در آیه 27 سوره مبارکه شورا خداوند می فرمایند: اگر خدا بخواهد رزق همه بندگان را وسیع کند ظلم می کنند، لذا کم و زیاد شدن رزق از حکمت های پروردگار است.

,


مجدی زاده اظهار کرد: انسان نباید آنقدر به این دنیا دل ببندد که آخرت خود را فراموش کند، عده ای به پیامبر اکرم(ص) گفتند، یا رسول الله دعا کنید تا اموال زیاد داشته باشیم و انفاق و ثواب کنیم، پیامبر(ص)دعا کردند و خداوند به آنها برکت داد و صاحب گوسفندان زیادی شدند و در پرداخت زکات بهانه آوردند و از پرداخت آن ممانعت کردند.

وی افزود: افرادی که اصرار به افزون شدن مال و ثروت دارند از طرفی در پرداخت زکات و واجبات الهی کوتاهی می کنند، این مسئله در زندگی باید مدیریت شود، پرداخت زکات عامل برکت است.

امام جمعه شهر خنداب گفت: افرادی که واجبات الهی را رعایت و زکات اموال خود را می پردازند، محصولات آنها از بسیاری از آسیب ها در امان اند، در شهرستان خنداب نمونه های بارزی هستند که به لحاظ سرمازدگی و باران شدیدی که بر باغات شهرستان وارد شد، باغشان با مجاورتی که با بقیه باغها داشت، آسیب ندید که این نشانه خوبی برای پرداخت حق الهی است.

مجدی زاده گفت: خدای تعالی در هر حال موجب برکت برای انسان خواهد شد.

حمید غیاثی فرماندار شهرستان خنداب ضمن قدردانی از مسئول جمع آوری زکات و مدیر کمیته امداد شهرستان خنداب گفت:  هر چقدر که ما پیگیر باشیم به اهدافی که محقق شده خواهیم رسید.

غیاثی متذکر شد: هر جایی که خدا و مردم را ببینیم موفق خواهیم شد، افرادی هستند که زکات را با دادن مال و کسانی با دادن شهید و تربیت فرزند خوب پرداخت می کنند.

وی در خصوص سیاست تشویقی دولت در قبال زکات گفت: سال قبل وضعیت مالی دولت بهتر از امسال بود، خیلی از پروژه ها و اعتبارات محقق نشد، اعتبارات 94 نسبت به سال قبل 30 درصد کاهش داشته است، پیگیر هستیم تا 20 میلیونی که مقرر شده تا به عنوان سیاست تشویقی در بحث زکات پرداخت شود را دولت بپردازد.

در این جلسه مقرر شد تا آخر سال 2 جلسه شورای زکات در دی و اسفندماه برگزار شود
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه