راه قدس از کربلا می گذرد:
زن بویراحمدی در حمایت از کمپین (قدس می آییم) + تصاویر
پویش مردمی کمپین "قدس می آییم" به صورت هم زمان در سراسر کشور و در بسیاری از شبکه های اجتماعی فضای مجازی توسط اقشار مردم راه اندازی شده است که در این زمینه مردم یاسوج به این کمپین پیوستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ،پویش مردمی کمپین "قدس می آییم" به صورت هم زمان در سراسر کشور و در بسیاری از شبکه های اجتماعی فضای مجازی توسط اقشار مردم راه اندازی شده است تا هدف والای مردم ایران زمین و آرزوی قریب الوقوع دل همه پیروان اسلام ناب محمدی(ره) را به رخ ابرقرتان عالم کشانند و بگویند که امروز در یک قدمی قدس شریف هستیم و با بانگ بلند، قدس را فریاد می زنیم تا عالم بداند که قدس از آن ماست و نیل تا فرات سرزمین همیشگی محور حق و عدالت است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ،پویش مردمی کمپین "قدس می آییم" به صورت هم زمان در سراسر کشور و در بسیاری از شبکه های اجتماعی فضای مجازی توسط اقشار مردم راه اندازی شده است تا هدف والای مردم ایران زمین و آرزوی قریب الوقوع دل همه پیروان اسلام ناب محمدی(ره) را به رخ ابرقرتان عالم کشانند و بگویند که امروز در یک قدمی قدس شریف هستیم و با بانگ بلند، قدس را فریاد می زنیم تا عالم بداند که قدس از آن ماست و نیل تا فرات سرزمین همیشگی محور حق و عدالت است., ،پویش مردمی کمپین "قدس می آییم" به صورت هم زمان در سراسر کشور و در بسیاری از شبکه های اجتماعی فضای مجازی توسط اقشار مردم راه اندازی شده است تا هدف والای مردم ایران زمین و آرزوی قریب الوقوع دل همه پیروان اسلام ناب محمدی(ره) را به رخ ابرقرتان عالم کشانند و بگویند که امروز در یک قدمی قدس شریف هستیم و با بانگ بلند، قدس را فریاد می زنیم تا عالم بداند که قدس از آن ماست و نیل تا فرات سرزمین همیشگی محور حق و عدالت است., پویش مردمی کمپین "قدس می آییم" به صورت هم زمان در سراسر کشور و در بسیاری از شبکه های اجتماعی فضای مجازی توسط اقشار مردم راه اندازی شده است تا هدف والای مردم ایران زمین و آرزوی قریب الوقوع دل همه پیروان اسلام ناب محمدی(ره) را به رخ ابرقرتان عالم کشانند و بگویند که امروز در یک قدمی قدس شریف هستیم و با بانگ بلند، قدس را فریاد می زنیم تا عالم بداند که قدس از آن ماست و نیل تا فرات سرزمین همیشگی محور حق و عدالت است.,کمپین قدس می آییم درشهر یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد با پیوستن قشر های مختلف مردم به این کمپین جهانی به راه افتاد و همه با شعور و شعف فراوانی به این کمپین جهانی پیوستند.

کمپین قدس می آییم درشهر یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد با پیوستن قشر های مختلف مردم به این کمپین جهانی به راه افتاد و همه با شعور و شعف فراوانی به این کمپین جهانی پیوستند.
, کمپین قدس می آییم درشهر یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد با پیوستن قشر های مختلف مردم به این کمپین جهانی به راه افتاد و همه با شعور و شعف فراوانی به این کمپین جهانی پیوستند., کمپین قدس می آییم درشهر یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد با پیوستن قشر های مختلف مردم به این کمپین جهانی به راه افتاد و همه با شعور و شعف فراوانی به این کمپین جهانی پیوستند.,,

, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
]
ارسال دیدگاه