بخشدار امام‌زاده عبدالله آمل:

اتمام 80 درصد از پروژه کمربندی امام‌زاده عبدالله به آغوزبن

اتمام 80 درصد از پروژه کمربندی امام‌زاده عبدالله به آغوزبن
بخشدار امام‌زاده عبدالله گفت: تاکنون 80 درصد از پروژه کمربندی امام‌زاده عبدالله به آغوزبن که جنوب شهر آمل را به غرب آن متصل انجام شد که از این پس تمام کامیون‌ها و کمپرسی‌ها از این کمربندی عبور می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بخشدار امام‌زاده عبدالله شهرستان آمل در گفت‌وگو با خبرنگار سفیر هراز توجه و تدابیر دولت تدبیر و امید در زمان تهدید و تحریم که کمک شایانی به روستاها شد را از دو جهت بیان کرد و گفت: نگاه به دهیاران و برخورداری از اعتبارات لازم و افزایش چشم‌گیر اعتبارات دهیاری در جهت بنیه و زیرساخت‌های روستایی و تسهیلات لازم جهت ایجاد اشتغال با اعطای وام کم‌بهره در غالب مشاغل خانگی روستایی، کارآفرینی و توجه خاص دولت به محرومیت‌زدایی در خانواده‌ها که 2 معلول دارند به همراه اعطای 18 میلیون وام بلاعوض جهت کمک هزینه ساخت مسکن که در حوزه شهری 32 میلیون در نظر گرفته شد از کمک‌های دولت تدبیر و امید به روستاها است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  سفیر هراز,  ,  ,

وی در ادامه به مباحثی که در نشست با شوراها و دهیاران منطقه امام‌زاده عبدالله برگزار شد اشاره کرد و افزود: اکنون با توجه به سرمای زودرس و این‌که از لحاظ جغرافیایی، منطقه کوهستانی، جنگلی و صعب العبور است باید اقدامات لازم توسط دستگاه‌های مجری شرکت نفت جهت ذخیره سوخت مورد نیاز و تهیه علوفه دامداران توسط جهاد کشاورزی و خود دامدر انجام شود.
یحیی عسگری‌پور باتوجه به پدیده ال‌نینو و زمستان سختی که در پیش است اظهار کرد: به‌علت بارندگی‌ها و سیل شدید ماه‌های اخیر باید لایروبی از بستر رودخانه‌ها، نهرها و حتی آب‌راه‌ها انجام شود و از دیگر کارهای مهم، هرس شاخه‌های درختان توسط فضای سبز شهرداری و شناسایی و تعویض تیر برق‌های فرسوده توسط اداره برق منطقه است.
بخشدار امام‌زاده عبدالله با اشاره به این‌که ذخیره سوخت را نیز در دستوارالعمل قرار دادیم ادامه داد: باید با ذخیره سوخت مصرف گاز را مدیریت کنیم.
وی در ادامه با اشاره به وقوع پروژه‌های بزرگ ملی و فراملی در بخش امام‌زاده عبدالله آمل، تصریح کرد: در بخش امام‌زاده عبدالله پروژه‌های بزرگ ملی و فراملی در حال وقوع است که اخیرا مورد توجه نمایندگان، معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل قرار گرفت که این حساسیت موضوع را دوچندان کرد.
این مسئول اتمام این پروژه‌ها را نه تنها برای بخش امام‌زاده عبدالله بلکه در استان هم مهم تلقی کرد و یادآور شد: تاکنون 80 درصد از پروژه کمربندی امام‌زاده عبدالله به آغوزبن که جنوب شهر آمل را به غرب آن متصل انجام و قسمت اعظمی از کمربندی آسفالت و زیر ساخت‌های آن آماده شد که از این پس تمام کامیون‌ها و کمپرسی‌ها از این کمربندی عبور می‌کنند.
یحیی عسگری‌پور در پایان با بیان این‌که رئیس جمهور در سفر استانی به مازندران از اتمام فاز اول جاده هراز تا پایان سال 95 نوید داد خاطرنشان کرد: بخش امام‌زاده عبدالله که به لحاظ توپو گراافی، جغرافیایی، جنگلی، جلگه، بارگاه امام‌زاده عبدالله و پارک جنگلی میرزا کوچک خان دارای موقعیت ویژه است شاهد ترافیک سنگین در این منطقه هستیم و باتوجه به این‌که قسمت اعظم چهار بانده کردن جاده هراز در حال وقوع است انشاالله پس از اتمام آن این مشکلات هم برطرف می‌شود.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه