هفته هشتم لیگ دسته دو کشور برگزار شد؛
شکست تلخ پرسپولیس گناوه در کاشان + جدول
در هفته هشتم لیگ دسته دوم کشور تیم پرسپولیس گناوه در کاشان در مقابل تیم شهرداری این شهر شکست تلخی را متحمل شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گناوه پرس؛از سری مسابقات هفته هشتم لیگ دسته دوم فوتبال کشور عصر دوشنبه دو تیم شهرداری کاشان و پرسپولیس بندر گناوه در استادیوم امیرکبیر کاشان در حالی بمصاف هم رفتند که با توجه به شرایط دو تیم در جدول حساسیت خاصی بر این دیدار حاکم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گناوه پرس؛از سری مسابقات هفته هشتم لیگ دسته دوم فوتبال کشور عصر دوشنبه دو تیم شهرداری کاشان و پرسپولیس بندر گناوه در استادیوم امیرکبیر کاشان در حالی بمصاف هم رفتند که با توجه به شرایط دو تیم در جدول حساسیت خاصی بر این دیدار حاکم بود., گناوه پرس, هفته هشتم لیگ دسته دوم فوتبال کشور عصر دوشنبه دو تیم شهرداری کاشان و پرسپولیس بندر گناوه در استادیوم امیرکبیر کاشان در حالی بمصاف هم رفتند که با توجه به شرایط دو تیم در جدول حساسیت خاصی بر این دیدار حاکم بود.,در این دیدار تیم میزبان موفق شد سرخ پوشان گناوه ای را با ارائه یک بازی منطقی با نتیجه پرگل 5 بر 2 شکست دهد تا شرایط نماینده گناوه در جدول سخت تر شود.
, در این دیدار تیم میزبان موفق شد سرخ پوشان گناوه ای را با ارائه یک بازی منطقی با نتیجه پرگل 5 بر 2 شکست دهد تا شرایط نماینده گناوه در جدول سخت تر شود., در این دیدار تیم میزبان موفق شد سرخ پوشان گناوه ای را با ارائه یک بازی منطقی با نتیجه پرگل 5 بر 2 شکست دهد تا شرایط نماینده گناوه در جدول سخت تر شود.,پرسپولیس گناوه با این شکست با 7 امتیاز در جایگاه هفتم باقی ماند.
, پرسپولیس گناوه با این شکست با 7 امتیاز در جایگاه هفتم باقی ماند., پرسپولیس گناوه با این شکست با 7 امتیاز در جایگاه هفتم باقی ماند.,

,
, انتهای خبر/خ
, انتهای خبر/خ, انتهای خبر/خ]
ارسال دیدگاه